Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τη Σουόνσι ο Γκουιντολίν

Ανέλαβε τη Σουόνσι ο Γκουιντολίν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2016 18:44
Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν είναι ο νέος προπονητής της Σουόνσι, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ουαλικός σύλλογος. Μέχρι το φινάλε της σεζόν αναλαμβάνει ο 60χρονος προπονητής.

Ενάμιση μήνα μετά την αποχώρηση του Γκάρι Μονκ, η Σουόνσι ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

Ο 60χρονος τεχνικός, που στο παρελθόν είχε ακουστεί και για την Εθνική Ελλάδας, επιστρέφει στην προπονητή μετά από τον Μάιο του 2014, όταν είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Ουντινέζε για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου των συλλόγων που ανήκουν στην οικογένεια Πότσο (Ουντινέζε, Γρανάδα, Γουότφορντ).

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει αναλάβει ποτέ στο παρελθόν αγγλική ομάδα, αφού η μοναδική φορά που είχε αποχωρήσει από τη χώρα του για σύλλογο του εξωτερικού, ήταν τη σεζόν 2005-06 για λογαριασμό της Μονακό.

Ο έμπειρος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν, αναλαμβάνοντας το στόχο να γλιτώσει την Σουόνσι από τον υποβιβασμό. Μετά από 21 αγωνιστικές, οι «κύκνοι» βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 19 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.