Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Διούδης σταμάτησε τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Ο Διούδης σταμάτησε τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2016 21:48
Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα σωρό ευκαιρίες κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο έπεσε πάνω στον Διούδη και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (0-0) στην άδεια Λεωφόρο.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες (είχαν 17 τελικές προσπάθειες) ωστόσο ο Διούδης κατέβασε ρολά, χαρίζοντας ένα «χρυσό» βαθμό στους «κυανέρυθρους».

Οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη υπεροχή (η κατοχή έφτασε τα 75%), τελείωσαν το ημίχρονο με εφτά τελικές στην εστία, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Πανιωνίου. Η πρώτη μεγάλη απόκρουση του Διούδη ήρθε στο 14’, με τον γκοκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει σε κόρνερ το φάουλ το Πράνιτς.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας πορτιέρο είπε δύο φορές «όχι» σε σουτ του Εσιέν (21’, 22’) και στο 25’ έδιωξε με το πόδι το πλασέ του Κλωναρίδη. Πέντε λεπτά μετά, το σουτ του Μπουμάλ έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 44’ ο πρώην άσος των φιλοξενούμενων έβγαλε σέντρα για τον Κλωναρίδη, όμως η κεφαλιά του τελευταίου δεν ανησύχησε τον Διούδη.

Η υπεροχή των «πρασίνων» συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η ομάδα του Στραματσιόνι συνέχιζε να σπαταλά ευκαιρίες. Στο 57’ ο Κλωναρίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση και ένα λεπτό αργότερα ο Αμπέντ σε κενό τέρμα έκανε αδύναμο πλασέ, δίνοντας τη δυνατότητα στον Διούδη να αποκρούσει.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να ψάχνουν το γκολ, έχοντας νέα καλή στιγμή στο 65’ με απευθείας φάουλ του Μπουμάλ, με τη μπάλα να βρίσκει στο τοίχος και να φεύγει λίγο πάνω από την εστία. Πέντε λεπτά μετά, ο Καμερουνέζος απέφυγε δύο αντιπάλους και επιχείρησε το σουτ, το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Ο Πανιώνιος κράτησε το μηδέν και μετά το 70’ έψαξε το γκολ στην κόντρα. Στο 75’ ο Καθάριος βρήκε χώρο, όμως το σουτ του κόντραρε και η μπάλα πήγε πάνω στον Στιλ, ο οποίος στο 77’ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μασούρα.

Ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το γκολ στο 84’, όμως ο Διούδης έδιωξε σωτήρια την κεφαλιά του Κουτρουμπή. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, με τον Πανιώνιο να παραμένει σε τροχιά πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.