Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με ανατροπή η Νάπολι, νέα απώλεια για Ίντερ (video)

Σέριε Α: Με ανατροπή η Νάπολι, νέα απώλεια για Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2016 01:40
Με πρωταγωνιστή τον Ιγκουαϊν (έφτασε τα 20 γκολ στη Σέριε Α), η Νάπολι κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Σασουόλο στο «Σαν Πάολο» και ξέφυγε με +4 από την 2η Ίντερ, που ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Αταλάντα.

Την 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Νάπολι, η οποία κέρδισε με 3-1 την Σασουόλο στην έδρα της και θα παραμείνει στην κορυφή και μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονταν από το μεγάλο «διπλό» στο «Μεάτσα», ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, αφού στο 2’ κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Αλμπιόλ στον Σανσόνε και ο Φαλτσινέλι το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 1-0.

Η Νάπολι για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της, ωστόσο αντέδρασε ιδανικά. Στο 19’ ο Ινσίνιε έκανε τη σέντρα και ο Καγιεχόν με κεφαλιά, έφερε το σκορ στα ίσα. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ιγκουαϊν, «γράφοντας» στο 42’ το 2-1, έπειτα από ασίστ του Χάμσικ.

Ο Αργεντινός είχε δύο σημαντικές στιγμές στο ξεκίνημα της επανάληψης για να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως τα σουτ που επιχείρησε στο 48’ και στο 52’ έφυγαν άουτ. Η Σασουόλο έμεινε στο ματς και στο 86’ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όμως η κεφαλιά του Πελεγκρίνι έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ρέινα.

Η Νάπολι γλίτωσε το… σοκ και στις καθυστερήσεις ο Ιγκουαϊν διαμόρφωσε το τελικό 3-1, φτάνοντας τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα μετά από ισάριθμες αγωνιστικές!

«Χ»άνει έδαφος η Ίντερ


Σέριε Α: Με ανατροπή η Νάπολι, νέα απώλεια για Ίντερ (video)
Στο -4 από την κορυφή βρέθηκε η Ίντερ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και συνεχίζει να χάνει έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από δύο αυτογκόλ! Στο 17’, μετά από σουτ του Ντραμέ, ο Μουρίγιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 25’ ο Τολόι μιμήθηκε τον Κολομβιανό, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1

Ενδιάμεσα, ο Χαντάνοβιτς έσωσε την Ίντερ από δεύτερο γκολ, αποκρούοντας το κοντινό πλασέ του Μονακέλο στο 22’, ενώ ανάλογη επέμβαση έκανε και στο 45’ σε νέο σουτ του Ιταλού επιθετικού.

Ο Σλοβένος γκολκίπερ βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, αφού στο 53’ απόκρουσε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Τολόι ενώ στο 59’ έκανε μια από τις αποκρούσεις της χρονιάς, διώχνοντας με το πόδι το γυριστό του Τσιγκαρίνι από τα δύο μέτρα!

Η Ίντερ ήταν απογοητευτική και η μοναδική καλή της στιγμή ήρθε στο 67’, όταν ο Λιάιτς έβγαλε εξαιρετικά για τον Ικάρντι, όμως το σουτ του Αργεντινού ήταν απογοητευτικό. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «νερατζούρι» βρέθηκαν στο -4 από την κορυφή.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.