Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Σίτι και Τότεναμ, απώλεια για Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Σίτι και Τότεναμ, απώλεια για Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2016 22:17
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, ενώ η Λέστερ έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Άστον Βίλα, χάνοντας βαθμολογικό έδαφος. Μεγάλη νίκη για Τότεναμ, 4-1 την Σάντερλαντ.

Με πρωταγωνιστή τον Αγκουέρο (δύο γκολ, μια ασίστ), η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Έτιχαντ» και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, πιάνοντας προσωρινά την Άρσεναλ στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία στο 3ο λεπτό με τον Ντιλέινι και στο 22’ η Σίτι πήρε το προβάδισμα στο σκορ με εξαιρετικό σουτ του Ντελφ εκτός περιοχής. Τρία λεπτά μετά ο Ντιλέινι σπατάλησε δεύτερη ευκαιρία για την Πάλας και στο 41’ ο Αγκουέρο «έγραψε» το 2-0.

Ο Αργεντινός σκόραρε για δεύτερη φορά στο 68’, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους γηπεδούχους και στο 84’ ο Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό 4-0 ύστερα από ασίστ του Αγκουέρο.

Τεσσάρα η Τότεναμ, γκέλα η Λέστερ


Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Σίτι και Τότεναμ, απώλεια για Λέστερ
Η Τότεναμ κέρδισε με 4-1 την Σάντερλαντ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Λέστερ.

Οι «πετεινοί» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος ωστόσο στο 40’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, χάρη στο διαγώνιο σουτ του Φαν Άανχολτ. Το προβάδισμα της Σάντερλαντ δεν κράτησε για πολύ, αφού ένα λεπτό μετά ο Έρικσεν ισοφάρισε σε 1-1 μετά από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η Τότεναμ ολοκλήρωσε την ανατροπή και έφτασε σε άνετη νίκη. Στο 59’ ο Ντεμπελέ με δυνατό σουτ «έγραψε» το 2-1, ενώ στο 67’ ο Έρικσεν πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 79’ ο Κέιν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Η ομάδα του Ποκετίνο έφτασε τους 39 βαθμούς και βρίσκεται προσωρινά στο -5 από την κορυφή, εκεί που βρίσκεται η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» έμειναν στο 1-1 με την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» και έχασαν βαθμολογικό έδαφος.

Η ομάδα του Ρανιέρι άνοιξε το σκορ στο 28’ με τον Οκαζάκι και πέντε λεπτά μετά είχε χαμένο πέναλτι με τον Μαρέζ. Στη συνέχεια, η Άστον Βίλα είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση και στο 75’ ο Γκεστέντ «έγραψε» το 1-1, αν και προηγήθηκε κοντρόλ με το χέρι. Η Λέστερ δεν κατάφερε να απαντήσει και έδωσε την ευκαιρία στην Άρσεναλ να περάσει μόνη πρώτη εφόσον φύγει με τη νίκη από την έδρα της Στόουκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.