Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τριπλή ενίσχυση για Απόλλωνα

Τριπλή ενίσχυση για Απόλλωνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2013 21:23
Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Απόλλωνα ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Λεάντρο Αλβάρες, Χρήστο Μίνγκα και Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνεχίζει να ενισχύεται μετά την επιστροφή της στην 1η κατηγορία μετά από 13 χρόνια, και δείχνει αποφασισμένη να παραμείνει σε αυτή.

Έτσι, σήμερα προέβη στην ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Λεάντρο Άλβαρεζ, Λεωνίδα Αργυρόπουλο και Χρήστο Μίνγκα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Leandro Miguel Alvarez. O 32χρονος Αργεντινός, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης».

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Αργυρόπουλου. O 23χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πλατανιά».

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Μίνγκα. O 29χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως μέσος και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Πανθρακικού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.