Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν ψήφισε η Ελλάδα για τη «Χρυσή Μπάλα»!

Δεν ψήφισε η Ελλάδα για τη «Χρυσή Μπάλα»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2016 22:42
Ο αρχηγός και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος δεν βρίσκονται στη λίστα της FIFA με όσους ψήφισαν για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας! Έκπληκτος δηλώνει ο Γκιρτζίκης!

Σρι Λάνκα, Βανουάτου, Νησιά Κέιμαν, Σαμόα, αλλά Ελλάδα πουθενά! Στη λίστα με όσους που ψήφισαν για την Χρυσή Μπάλα (ομοσπονδιακός προπονητής, αρχηγός Εθνικής, δημοσιογράφος) θα βρει κανείς ψηφοφόρους από όλες τις χώρες του κόσμου, εκτός από τη δική μας…

Η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με το τι ψήφισε αναλυτικά κάθε εκπρόσωπος των μελών της, όμως από τη συγκεκριμένη λίστα απουσίαζε αυτή το όνομα της Ελλάδας, όσον αφορά στον προπονητή και τον αρχηγό της Εθνικής! Αντίθετα, κανονικά ψήφισε ο Έλληνας δημοσιογράφος, Μάνος Σταραμόπουλος, που συμμετείχε στη διαδικασία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίστηκε έκπληκτος από το περιστατικό και δήλωσε ότι θα προβεί σε προσωπική έρευνα για να μάθει και ο ίδιος τι ακριβώς συνέβη. Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης, όσο και ο Μίχαελ Σκίμπε ψήφισαν κανονικά για την διαδικασία πριν από το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο… Ωστόσο, στα γραφεία της FIFA στην Ζυρίχη υποστηρίζουν ότι ουδέποτε έλαβαν ψήφους!

Δείτε εδώ αναλυτικά τη λίστα της FIFA

Τοροσίδης: «Ψήφισα τον Μέσι»


Δεν ψήφισε η Ελλάδα για τη «Χρυσή Μπάλα»!
Λίγες ώρες μετά την είδηση, ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται στη λίστα της FIFA όσους ψήφισαν για τη Χρυσή Μπάλα, ο Βασίλης Τοροσίδης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ψήφισε κανονικά:

«Εγώ και ο προπονητής ψηφίσαμε κανονικά. Εγώ ψήφισα κανονικά όταν ήμασταν στο Λουξεμβούργο μια μέρα πριν το φιλικό εκεί», τόνισε ο άσος της Ρόμα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «ThrakiSportS».

Μάλιστα, ο Τοροσίδης διευκρίνισε πως η πρώτη του επιλογή ήταν ο Λιονέλ Μέσι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του και τον Εντέν Αζάρ την τρίτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.