Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το… ολικό κάζο η Λίβερπουλ

Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το… ολικό κάζο η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2016 00:06
Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Έξετερ (ομάδα 4ης κατηγορίας) και θα χρειαστεί να δώσει επαναληπτικό στο «Άνφιλντ» προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Γκολ από απευθείας κόρνερ για τους γηπεδούχους!

Το Κύπελλο Αγγλίας είναι θεσμός των εκπλήξεων και ο Γιούργκεν Κλοπ, που πριν από το παιχνίδι έδωσε συνέντευξη σε… κουζίνα, πήρε μια πρώτη μεγάλη γεύση. Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην έδρα της Έξετερ και το τελικό 2-2 οδηγεί το ζευγάρι σε επαναληπτικό που θα γίνει στο «Άνφιλντ».

Ο Γερμανός τεχνικός παρέταξε τη Λίβερπουλ με νεαρούς ποδοσφαιριστές (και τους Ενρίκε-Μπεντέκε) και είδε το παιχνίδι να «στραβώνει» με το… καλημέρα, αφού η Έξετερ πήρε το προβάδισμα στο 9ο λεπτό με τον Νίκολς. Οι «κόκκινοι» απάντησαν στο 12’ με τον Σινκλέρ, όμως ο Χολμς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Έξετερ μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Οι «κόκκινοι» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 73’ με γκολ του Σμιθ, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή και το τελικό αποτέλεσμα αναγκάζει την ομάδα του Κλοπ να δώσει επαναληπτικό στο «Άνφιλντ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.