Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σόλιντ: «Παίζει καλύτερα στην Ευρώπη η Άντερλεχτ»

Σόλιντ: «Παίζει καλύτερα στην Ευρώπη η Άντερλεχτ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2016 16:14
Ο Τροντ Σόλιντ μίλησε για το δικό του ρεκόρ των 16 νικών στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς και για τα ματς με την Άντερλεχτ, τονίζοντας πως η βελγική ομάδα παίζει καλύτερα στην Ευρώπη παρά στο πρωτάθλημα.

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε ο Τροντ Σόλιντ, με αφορμή το δικό του ρεκόρ των 16 νικών στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», το οποίο κρατούσε από τη σεζόν 2005/06.

Με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (3-1), ο Μάρκο Σίλβα ισοφάρισε το νικηφόρο σερί του Νορβηγού προπονητή, ο οποίος τόνισε πως τα ρεκόρ είναι για να σπάνε.

Ο 56χρονος τεχνικός, έχοντας βρεθεί για αρκετά χρόνια στο βελγικό πρωτάθλημα, σχολίασε και τις δύο αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας πως η βελγική ομάδα παίζει καλύτερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο olympiacos.org:


«Για να πετύχεις τέτοια ρεκόρ χρειάζεσαι, προφανώς, καλή ομάδα. Πολύ καλούς, ποιοτικούς, παίκτες αλλά και παίκτες με δυνατούς χαρακτήρες. Πνευματικά ικανούς. Επίσης πρέπει να βλέπεις ματς με ματς και να μην κοιτάς μακριά. Είναι προφανώς πολύ ωραίο να γράφεται το όνομά σου στην ιστορία ενός συλλόγου. Χαίρομαι κι εγώ που έμεινε το δικό μου στην ιστορία του Ολυμπιακού μ' αυτό το σερί. Την ώρα που προπονείς όμως, το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι τα ρεκόρ», είπε αρχικά ο κ. Σόλιντ για να συνεχίσει:

«Πώς αισθάνομαι που ισοφάρισε ο Ολυμπιακός το ρεκόρ μου και μπορεί να το σπάσει; Όλα τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Αργά ή γρήγορα συμβαίνει αυτό. Μακάρι να συμβεί. Δεν είναι κάτι που θα με στεναχωρήσει. Κάθε άλλο... Προσωπικά έχω και ρεκόρ 15 νικών ως προπονητής στο Βέλγιο».

Ερωτηθείς για τα ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για το UEFA Europa League, ο Νορβηγός προπονητής ανέφερε:

«Η Άντερλεχτ είναι μια νέα ομάδα με νέους παίκτες. Παίζουν καλύτερα στα ευρωπαϊκά ματς απ' ότι παίζουν στα ματς πρωταθλήματος στο Βέλγιο. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει κάνει πολύ σπουδαία ματς φέτος στο UEFA Champions League. Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό ακόμα και τώρα όποτε μπορώ. Νομίζω πως το πρώτο ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες είναι πολύ σημαντικό για το ποιός από τους δύο θα προκριθεί. Θα έλεγα ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης για Ολυμπιακό και Άντερλεχτ αν και μετά το πρώτο ματς θα έχουμε πιο σαφή εικόνα, καθώς όπως προείπα εκτιμώ πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το ποιος θα προκριθεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.