Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Σουάρες

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2016 15:57
Ποινή δύο αγωνιστικών επέβαλε στον Λουίς Σουάρες η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. για τα όσα έγιναν στη φυσούνα μετά το φινάλε του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ για το Κύπελλο.

Τα δύο επόμενα παιχνίδια Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα θα χάσει ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών από την αρμόδια επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας λόγω «επίθεσης, προσβολής και απειλής σε αντίπαλο».

Οι κόντρες μεταξύ των δυο παικτών, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ για το Κύπελλο, συνεχίστηκαν και στη φυσούνα, με το φύλλο αγώνα του διαιτητή να «καίει» τον Ουρουγουανό:

«Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λουίς Σουάρες περίμενε τους παίκτες της Εσπανιόλ στη φυσούνα και τους είπε τα εξής: 'Εδώ σας περιμένω, είστε σκουπίδια'. Στην συνέχεια ενεπλάκησαν οι παίκτες των δυο ομάδων και χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας και των τεχνικών επιτελείων των δυο ομάδων για να χωρίσουν τους παίκτες’», ανέφερε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Μαρτίνεθ Μουνουέρα.

Έτσι, ο Σουάρες θα χάσει τη ρεβάνς με την Εσπανιόλ στο «Κορνέλια Ελ Πρατ», αλλά και το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών, εφόσον οι «μπλαουγκράνα» πάρουν την πρόκριση. Η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε ότι θα κάνει έφεση, ενώ να σημειωθεί πως με μια αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι Ντιόπ και Πέρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.