Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλήγμα με Κουτίνιο, νοσοκομείο η Λίβερπουλ!

Πλήγμα με Κουτίνιο, νοσοκομείο η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2016 20:16
Τον Φεβρουάριο θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος θα χάσει τα δύο ντέρμπι της Λίβερπουλ με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νοκ άουτ και ο Λόβρεν, πρόβλημα και για τον Άιμπ.

Για έναν μήνα θα απουσιάζει από την αγωνιστική δράση ο Φιλίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στο δικέφαλο στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ με την Στόουκ και δεν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση πριν τον Φεβρουάριο.

Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα χάσει τα παιχνίδια με Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νόριτς και Στόουκ καθώς και το ματς Κυπέλλου με Έξετερ.

Τα δύο ντέρμπι αναμένεται να χάσει και ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τα ματς με Νόριτς και Στόουκ.

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο νιώθει και ο Τζόρντον Άιμπ, ο οποίος θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι Κυπέλλου με την Έξετερ. Νοκ-άουτ τέθηκε και ο Κόλο Τουρέ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Άιμπ, Κόλο Τουρέ, Κουτίνιο, Λόβρεν, Σακό, Οριγκί, Χέντερσον, Σκρτελ, Στάριτζ, Ινγκς, Τζο Γκόμεζ, Φλάναγκαν και Ρόσιτερ είναι οι 13 παίκτες που λόγω τραυματισμού δεν είναι στην διάθεση του Κλοπ για το παιχνίδι με την Έξετερ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.