Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2016 19:15
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-1 τα Χανιά στα Περιβόλια και εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Προηγήθηκαν με Γκέσιο (8’) οι γηπεδούχοι, όμως οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν το ματς με Ερνάνι (22’), Κολοβό (40’), Σεμπά (86’) και Μανιάτη (90’), ο οποίος συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε στα Χανιά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», που έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, πήραν εμφατική νίκη με 4-1 στα Περιβόλια και ουσιαστικά βρίσκονται από τώρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δυσκολεύτηκε μόνο στο ξεκίνημα του αγώνα, μένοντας πίσω στο σκορ στο 8ο λεπτό. Μετά από κόρνερ και λάθος της άμυνας, ο Γκέσιος νίκησε τον Καπίνο με κοντινή κεφαλιά, δίνοντας το προβάδισμα στα Χανιά.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και στο 22’ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Σεμπά έκανε τη σέντρα, ο Καμπιάσο άφησε τη μπάλα για τον Ερνάνι και αυτός με σουτ νίκησε τον Πρίφτη, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό ψάχνοντας το γκολ της ανατροπής. Στο 26’ το σουτ του Κολοβού πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Καμπιάσο στο 31’. Ωστόσο στο 39’ ο Κολοβός με εκπληκτική ενέργεια, πέρασε από δύο αντιπάλους και στη συνέχεια «εκτέλεσε» τον Πρίφτη, «γράφοντας» το 2-1.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός είχε την πλήρη υπεροχή και στο 54’ είχε δοκάρι με σουτ του Πάρντο. Στο 66’ ο Έλληνας γκολκίπερ απόκρουσε το σουτ του Ερνάνι, ενώ τέσσερα λεπτά μετά είπε «όχι» και σε προσπάθεια του Κολοβού.

Το 3ο γκολ του Ολυμπιακού ήρθε στο 86’, με τον Σεμπά να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με τον Πρίφτη. Ένα λεπτό μετά ο νεοεισελθόντας Πουλίδο έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, όμως στο 90’ ο Μανιάτης βρήκε δίχτυα, ανήμερα της γιορτής του. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από πολύ καιρό και κατάφερε να σκοράρει με διπλή προσπάθεια, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Χανιά: Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάντο, Τσούτσης, Νύκταρης Ν. (60' Μπουζούκης), Γκέσιος (77' Νύκταρης Μ.), Δεινόπαπας (46' Λίτα), Ρίκκα.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο (72' Σάλιακας), Αυλωνίτης, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (80' Μανιάτης), Κολοβός, Πάρντο (87' Πουλίδο), Ερνάνι, Σεμπά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.