Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Νίκησε και βλέπει τελικό η Έβερτον (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Νίκησε και βλέπει τελικό η Έβερτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2016 00:07
Η Έβερτον κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Γκούντισον Παρκ» και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ ενόψει της ρεβάνς στο «Έτιχαντ».

Λέτε να δούμε ντέρμπι του Μέρσεσάιντ στον τελικό του Λιγκ Καπ; Μια ημέρα μετά την εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Στόουκ (1-0) για τον πρώτο ημιτελικό του θεσμού, η Έβερτον επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο «Γκούντισον Παρκ» και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του «Γουέμπλει».

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, όμως στην τελευταία φάση ο Φούνες Μόρι άνοιξε το σκορ, παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Μπάρκλεϊ και την απόκρουση του Καμπαγιέρο.

Στο 61’ η Μάντσεστερ Σίτι έχασε «χρυσή» ευκαιρία για το 1-1, με τον Αγκουέρο να πλασάρει άστοχα από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά μετά, η Έβερτον θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως ο Καμπαγιέρο σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Μπάρκλεϊ.

Στο 70’ ο Ρόμπλες απόκρουσε το ωραίο σουτ του Ντε Μπρούιν, όμως στο 76’ οι «πολίτες» έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Αγκουέρο έκανε την κάθετη πάσα για τον Νάβας και αυτός με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-1.

Οι πανηγυρισμοί στον πάγκο των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν πολύ, καθώς δύο λεπτά μετά ο Λουκάκου βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά, σε σέντρα του Μπάρι, σκόραρε για το 2-1! Αυτό ήταν το 12ο γκολ του Βέλγου φορ σε ισάριθμα σερί παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις! Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να απαντήσει και πλέον κυνηγά την ανατροπή στη ρεβάνς του «Έτιχαντ» στις 27 Ιανουαρίου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.