Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Έχασε άλλα έμεινε ζωντανός ο ΠΑΟΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Έχασε άλλα έμεινε ζωντανός ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2016 22:07
Ο κάκιστος ΠΑΟΚ έχασε δίκαια με 2-1 από την Καλλονή στην Μυτιλήνη, ωστόσο το γκολ του Μακ στο 89’ έσωσε την παρτίδα για τον «δικέφαλο» του Βορρά, που έχει πλέον περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Την μεγάλη έκπληξη στη φάση των «16» του Κυπέλλου έκανε η Καλλονή. Η ομάδα του Καραγεωργίου κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το τελικό 2-1 αφήνει «ζωντανό» τον «δικέφαλο» του Βορρά ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο Ίγκορ Τούντορ προχώρησε σε αρκετούς πειραματισμούς χωρίς λογική και ο «δικέφαλος» του Βορρά παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, χάνοντας δίκαια από την Καλλονή.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αναστασιάδης βγήκε αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Μελίσσα για το 1-0.

Το 4-4-2 σε ρόμβο που επέλεξε ο Τούντορ φάνηκε να μπερδεύει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν φλύαρη κατοχή και δεν μπορούσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν με σχετική άνεση το προβάδισμα και μάλιστα στο 23’ είχαν δοκάρι με μακρινό σουτ του Μανούσου για να πετύχουν δεύτερο τέρμα.

Η μοναδική αξιόλογη στιγμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος ήταν το φάουλ του Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις, που ανάγκασε τον Χογκ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη, ο Τούντορ αποφάσισε να κάνει διπλή αλλαγή, ρίχνοντας στο ματς τους Μπερμπάτοφ και Μυστακίδη αντί των Αθανασιάδη και Σκόνδρα. Παρά και την αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2, ο ΠΑΟΚ δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα, απειλώντας μόλις μια φορά με ένα δυνατό σουτ του Πέλκα στο 73', το οποίο «έβγαλε» ο Χογκ.

Ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις και στο 78’ η Καλλονή πέτυχε δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι έφυγαν εξαιρετικά στην κόντρα, ο Μελίσσας απόκρουσε το σουτ του Γουέρε, όμως ο Γεωργίου από κοντά «έγραψε» το 2-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να ρισκάρουν και στο 89’ πέτυχαν το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ, που αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της ρεβάνς. Μετά από κόρνερ του Σάμπο και ένα γύρισμα προς την εστία, ο Μακ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε στο φινάλε να πάρει και την ισοπαλία αν Μπερμπάτοφ (90’) και Λέοβτας (90+1’) ευστοχούσαν από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον τα πράγματα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.