Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέος χρόνος, ίδια Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Νέος χρόνος, ίδια Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2016 18:06
Η Γιουβέντους κέρδισε με 3-0 την Βερόνα, έφτασε τις 8 σερί νίκες στη Σέριε Α και έπιασε προσωρινά την Ίντερ στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Στην κορυφή με +1 βρίσκεται για την ώρα η Φιορεντίνα, μετά τη νίκη της με 3-1 στο Παλέρμο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2016 η Γιουβέντους. Οι περσινοί πρωταθλητές κέρδισαν με 3-0 την ουραγό Βερόνα στο Τορίνο και έφτασαν τις 8 σερί νίκες στη Σέριε Α.

Πρωταγωνιστής για τη «Γηραιά Κυρία» ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 45’, από νέο φάουλ, έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μπονούτσι. Η Βερόνα, που είχε βασικό τον Βαγγέλη Μόρα, δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 81’ ο Πογκμπά βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Τζάτζα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η Γιουβέντους έφτασε τους 36 βαθμούς και έπιασε στη βαθμολογία την Ίντερ, που υποχώρησε προσωρινά στη 2η θέση μετά τη νίκη της Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» πέρασαν με 3-1 από την έδρα της Παλέρμο και βρίσκονται –για την ώρα- στην κορυφή της Σέριε Α.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ του Ίλισιτς (13’, 42’), έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Κάλινιτς. Ο Τζίλαρντίνο «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του στο 77’, μειώνοντας το σκορ σε 2-1, όμως στις καθυστερήσεις ο Μπλαζικόφσκι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την Φιορεντίνα.

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.