Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλείνει» Μαμούτε ο Παναθηναϊκός

«Κλείνει» Μαμούτε ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2016 17:10
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Γιούρι Μαμούτε βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φέρεται ότι ήρθαν σε συμφωνία με τη Γκρέμιο για τον 18μηνο δανεισμό του 20χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, διατηρώντας και οψιόν αγοράς. «Κλείνει» και Εβαντζελίστα!

Συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιούρι Μαμούτε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με την Γκρέμιο για τον 18μηνο δανεισμό του νεαρού Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του 20χρονου άσου, ο οποίος είναι διεθνής με την U20 της Βραζιλίας (12 συμ./2 γκολ). Την περσινή σεζόν είχε 3 γκολ σε 15 παιχνίδια με τη Γκρέμιο στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί και οψιόν αγοράς.

Συγκεκριμένα, εφόσον οι «πράσινοι» θελήσουν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι θα πρέπει να πληρώσουν 4 εκατ. ευρώ, ποσό που θα αυξηθεί στα 7 εκατ. ευρώ αν αποφασίσουν να τον αγοράσουν μετά το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι κοντά και στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Λούκας Εβαντζελίστα από την Ουντινέζε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για τον 18μηνο δανεισμό του 21χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσιόνι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.