Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2016 14:57
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, άφησε ανήμερα των Φώτων ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος είχε μεταφερθεί με έμφραγμα στο νοσοκομείο «Ελπίς».

Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης προδομένος από την καρδιά του. Χθες το βράδυ, ο πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς», έχοντας στο πλευρό του τον γιό του. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/1) ο επιχειρηματίας κατέληξε με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και η κηδεία του θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή (8/1) στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε γεννηθεί στο 1948 στην Καβάλα από πατέρα ιερέα και 1989 ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την ΑΕΚ, όταν και ανέλαβε την Ερασιτεχνική. Ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα για να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Εθνικό, Ακράτητο και Καβάλα.

Για πολλά χρόνια αντιμετώπισε προβλήματα με τη δικαιοσύνη με την υπόθεση των στημένων αγώνων και όχι μόνο. Τον Απρίλιο του 2014 είχε καταδικαστεί σε δεκαετή φυλάκιση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, καθώς είχε κριθεί ένοχος για υπεξαίρεση 21.5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ στο διάστημα 2001 έως και 2003 όταν και ήταν πρόεδρος.

Παράλληλα ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011. Για την υπόθεση αυτή καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση και 35.000 ευρώ πρόστιμο με αναστολή. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2015.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.