Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κριστιάνο ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Κριστιάνο ο Παναιτωλικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2016 18:33
Την απόκτηση του Πορτογάλου γκολκίπερ, Κριστιάνο Φιγκεϊρέδο για τα επόμενα 2,5 χρόνια ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός. Έφυγαν δανεικοί στη Βολιβία οι Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο.

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Κριστιάνο Φιγκεϊρέδο. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ με ύψος 1,93 αποχώρησε από την Μπράγκα και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Αγρινιώτες, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Την περασμένη σεζόν ο 25χρονος σημείωσε 26 εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ακαντέμικα, στην οποία αγωνίζονταν ως δανεικός από την Μπράγκα.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο σε ομάδες της Βολιβίας (Στρόνγκεστ και Μπολιβάρ αντίστοιχα) ως δανεικούς για τους επόμενους έξι μήνες.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


«Ο τερματοφύλακας Κριστιάνο Περέιρα Φιγκεϊρέδο, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την ομάδα μας, με χρονική διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2018. Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1990 και έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη Μπράγκα, την Ακαντέμικα και τη Βαλένθια. Ο αριθμός που επέλεξε είναι το 99.

Ο Ντιέγκο και ο Ντάνι Μπεχαράνο αναχώρησαν για τη Βολιβία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εξάμηνου δανεισμού τους, στη Στρόνγκεστ και στη Μπολιβάρ αντίστοιχα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.