Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Θα δώσω την καρδιά και τη ψυχή μου για την Ρεάλ»

Ζιντάν: «Θα δώσω την καρδιά και τη ψυχή μου για την Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2016 22:58
Ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε τη σκυτάλη από τον Ράφα Μπενίτεθ και έδωσε την υπόσχεση ότι θα δώσει την καρδιά και τη ψυχή ώστε η Ρεάλ να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Σε εποχή Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε η Ρεάλ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας», γνωστοποιώντας την πρόσληψη τον Γάλλου προπονητή.

Ο «Ζιζού» θα αναλάβει για πρώτη φορά στην καριέρα του καθήκοντα πρώτου προπονητή και ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα ξανά σε επιτυχίες:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τον πρόεδρο για την ευκαιρία να γίνω προπονητής της Ρεάλ. Πρόκειται για τον καλύτερο σύλλογο του κόσμου με τον καλύτερο κόσμο. Θα δώσω τα πάντα ώστε στο τέλος της σεζόν να κερδίσουμε τίτλο. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά με όλους τους παίκτες και πιστεύω ότι θα τα πάω καλά. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά. Είναι μια πολύ σημαντική και συναισθηματική ημέρα, περισσότερο και από όταν ήρθα εδώ ως παίκτης. Θα δώσω την καρδιά και τη ψυχή μου σ’ αυτή τη δουλειά».

Πέρεθ: «Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για τον Ζιντάν».


Από την πλευρά του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του Ζινεντίν Ζιντάν, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να πετύχει:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζιντάν είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου. Ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον τι σημαίνει να ηγείσαι μια ομάδα σαν τη Ρεάλ και πόσο δύσκολη είναι αυτή η θέση που αναλαμβάνει. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι γνωρίζει ήδη τους παίκτες ως πρώην βοηθός προπονητή, την περίοδο που η ομάδα κατέκτησε το 10ο Ευρωπαϊκό», δήλωσε ο Πέρεθ και απευθύνθηκε στον Ζιντάν: «Ξέρω ότι για σένα δεν είναι τίποτα αδύνατο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.