Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μπενίτεθ, αναλαμβάνει ο Ζιντάν

Τέλος ο Μπενίτεθ, αναλαμβάνει ο Ζιντάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2016 21:52
Παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ αποτελεί ο Ράφα Μπενίτεθ. Τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα της «βασίλισσας» ανάγκασαν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος δίνει τη σκυτάλη στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ ο Ράφα Μπενίτεθ. Η ισοπαλία με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια (2-2) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τη διοίκηση, η οποία αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον 55χρονο προπονητή.

Στις 23 Νοεμβρίου ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε εκφράσει δημόσια την απόλυτη στήριξη του στον Ισπανό τεχνικό, όμως έκτοτε ακολούθησε η γκάφα με τη συμμετοχή του Τσερίσεφ που στοίχησε τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο, καθώς και δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Βιγιαρεάλ (ήττα με 1-0) και Βαλένθια (ισοπαλία με 2-2) στο πρωτάθλημα.

Αντικαταστάτης του Μπενίτεθ θα είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, αναλαμβάνοντας την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ο παλαίμαχος θρύλος της Ρεάλ βρίσκεται από το 2014 στον πάγκο της Β ομάδας, ενώ το 2013 ήταν βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στην πρώτη ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.