Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δεν τα κατάφερε στο «Μεστάγια» η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δεν τα κατάφερε στο «Μεστάγια» η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2016 23:46
Η Ρεάλ προηγήθηκε δύο φορές στο «Μεστάγια», αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Βαλένθια, που είχε χαμένο τετ-α-τετ στις καθυστερήσεις για να πάρει και τη νίκη! Μπενζεμά (16’) και Μπέιλ (82’) τα γκολ της Ρεάλ που έπαιζε με δέκα από το 68’, απάντησε με Παρέχο (45+1’ πεν.) και Αλκάθερ (83’) η Βαλένθια.

Την ευκαιρία να πιάσει την Μπαρτσελόνα στην 2η θέση έχασε η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη κόντρα στις «νυχτερίδες» από τον Δεκέμβριο του 2013. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται πλέον στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και στο -2 από την Μπαρτσελόνα που έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Η Ρεάλ χρειάζονταν τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα και ξεκίνησε ιδανικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Μπέιλ, Ρονάλντο και Μπενζεμά έκρυψαν τη μπάλα, με τον Γάλλο να πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν για ένα δεύτερο γκολ και μετά το 30’ η Βαλένθια βγήκε μπροστά. Στο 31’ η κεφαλιά του Αλκάθερ από την καρδιά της άμυνας πέρασε άουτ, ενώ στο 37’ ο Γκόμες βγήκε τετ-α-τετ με τον Νάβας, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοσταρικανό γκολκίπερ. Ένα λεπτό μετά, ο Αμπντενούρ βρέθηκε σε πλεονεκτική αλλά ούτε αυτός κατάφερε να ευστοχήσει, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία για τη Βαλένθια.

Στο 44’ η Ρεάλ δεν πήρε πέναλτι σε ανατροπή του Ράμος από τον Ορμπάν και ένα λεπτό μετά ο διαιτητής έδειξε άσπρη βούλα υπέρ της Βαλένθια σε άτσαλο μαρκάρισμα του Πέπε στον Γκόμες. Ο Παρέχο ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το σκορ στα ίσα στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Ρεάλ έψαξε το γκολ για να ξαναπάρει το προβάδισμα και θα μπορούσε να το πετύχει στο 66’, όμως ο Ρονάλντο από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Κόβατσιτς πήγε επικίνδυνα πάνω στον Κανσέλο και αντίκρισε απευθείας κόκκινη, αφήνοντας τους Μαδριλένους με δέκα παίκτες.

Η Βαλένθια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 82’ η Ρεάλ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με υπέροχη κεφαλιά του Μπέιλ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κρόος.

Ωστόσο οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν για πολύ, μιας και η Βαλένθια ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό… Ο Ντε Πάουλ έβγαλε τη σέντρα, ο Ροδρίγο έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Αλκάθερ με δεύτερη ισοφάρισε σε 2-2.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρονάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά και στη συνέχεια η Βαλένθια έχασε τεράστια ευκαιρία στην κόντρα. Ο Νεγρέδο βγήκε τετ-α-τετ με τον Νάβας, ο Κοσταρικανός απέκρουσε και στη συνέχεια το σουτ του Γκόμες πέρασε δίπλα από το δοκάρι της ανυπεράσπιστης εστίας!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.