Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη κορυφής για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη κορυφής για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2016 01:03
Με ωραίο γκολ του Τομάς στο 80’, η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Λεβάντε στο «Βιθέντε Καλντερόν» και ανέβηκε πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Ατλέτικο δεν έβγαλε… μάτια με την απόδοση της, ωστόσο κατάφερε να πάρει άλλη μια νίκη, φτάνοντας τις εφτά στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Οι «ροχιμπλάνκος» έκαμψαν την αντίσταση (1-0) της ουραγού Λεβάντε και ανέβηκαν στην κορυφή της Πριμέρα, με +2 από Μπαρτσελόνα και +4 από Ρεάλ, που έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε την υπεροχή αλλά και… άστοχη, έχοντας δύο δοκάρια με τους Σάβιτς (28’) και Βιέτο (57’). Στον αντίποδα η Λεβάντε είχε μεγάλη στιγμή στο 29’, με τον Βέρθα να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 75’ το σουτ του Ρουμπέν Γκαρθία δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Όμπλακ.

Τη λύση για την Ατλέτικο έδωσε στο 80’ ο Τομάς. Ο νεοεισελθόντας Γκανέζος, πέρασε δύο παίκτες και νίκησε με σουτ τον Μαριάνο, ο οποίος έχει μεγάλη ευθύνη στο γκολ. Ο Τομάς έγινε ο 12ος διαφορετικός σκόρερ της Ατλέτικο τη φετινή σεζόν, χαρίζοντας στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μάλαγα κέρδισε με 2-0 τη Θέλτα στο «Ροσαλέδα», υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους σε δεύτερη σερί ήττα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.