Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μόνη στην κορυφή η Άρσεναλ, επιτέλους νίκη για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Μόνη στην κορυφή η Άρσεναλ, επιτέλους νίκη για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2016 20:51
Με γκολ του Κοσιελνί, η Άρσεναλ κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Νιούκαστλ στο «Έμιρειτς» και ανέβηκε μόνη στην κορυφή μετά την απώλεια της Λέστερ (0-0 με Μπόρνμουθ). Επιτέλους νίκη για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1 την Σουόνσι με γκολάρα Ρούνεϊ.

Τη μοναξιά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ απολαμβάνει η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 1-0 τη μαχητική Νιούκαστλ στο Λονδίνο και μπήκαν με το… δεξί στο 2016.

Οι «καρακάξες» έβαλαν δύσκολα στους «κανονιέρηδες», τους οποίους περιόρισαν σημαντικά, ωστόσο η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ βρήκε τη λύση με τον Κοσιελνί. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο 72’, ο Ζιρού βρήκε τον συμπατριώτη του και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Η Άρσεναλ, που είχε σε σπουδαία μέρα τον Τσεχ, κράτησε το μηδέν και έφτασε τους 42 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 2η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» έμειναν στο 0-0 με την Μπόρνμουθ στην έδρα τους, έχοντας μοιραίο τον Μαρέζ, ο οποίος αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι (59’).

Η Μπόρνμουθ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 57’ λόγω αποβολής του Φράνσις, ωστόσο άντεξε την πίεση των γηπεδούχων και έφυγε με σπουδαίο βαθμό από το «King Power Stadium», υποχρεώνοντας την Λέστερ σε 3η σερί απώλεια.

Επιτέλους νίκη για Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Μόνη στην κορυφή η Άρσεναλ, επιτέλους νίκη για Γιουνάιτεντ
Με πρωταγωνιστή τον Μαρσιάλ και τον Ρούνει να πετυχαίνει γκολάρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Σουόνσι και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές.

Οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 47’ ο Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ για την Γιουνάιτεντ, σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά για το 1-0. Η Σουόνσι αντέδρασε και στο 64’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Αγιού. Η ευκαιρία των «κύκνων» αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 70’ ο Σίγκουρντσον ισοφάρισε σε 1-1 με ωραία κεφαλιά.

Το παιχνίδι άνοιξε και στο 77’ η Γιουνάιτεντ βρήκε απάντηση χάρη σε τρομερό γκολ του Ρούνεϊ. Μετά από ωραία κούρσα του Μαρσιάλ, ο Γάλλος έκανε το γύρισμα και ο Ρούνεϊ με τρομερό τακουνάκι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό ήταν το 188ο γκολ του Άγγλου φορ στην Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα ο άσος της Γιουνάιτεντ να ξεπεράσει τον Άντι Κόουλ και να ανέβει μόνος στη 2η θέση των σκόρερ όλων των εποχών, πίσω μόνο από τον Άλαν Σίρερ (260 γκολ).

Η Σουόνσι πίεσε για την ισοφάριση και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 90+2’ ο Ντε Χέα απομάκρυνε την προσπάθεια του Γουίλιαμς ενώ στο 90+5’ η κεφαλιά του προωθημένου Φαμπιάνσκι έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.