Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια ανάσα από τη Λίβερπουλ ο Μινιολέ, θέλει Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα ο Σουάρες

Μια ανάσα από τη Λίβερπουλ ο Μινιολέ, θέλει Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα ο Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2013 21:11
Τα κόκκινα της Λίβερπουλ προβάρει ο Σιμόν Μινιολέ ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από το να υπογράψει στην ομάδα του Μέρσεσάιντ. Πρόταση και για Μιχαταριάν, θέλει Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα ο Σουάρες.

Ο Βέλγος διεθνής γκολκίπερ ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν κάτω από τα δοκάρια της Σάντερλαντ, είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω, και να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ, ακλουθώντας τους Κόλο Τουρέ και Ιάγκο Άσπας οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνήσει με τους «κόκκινους».

Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, η Λίβερπουλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, η ομάδα του Μέρσεσάιντ φέρεται πως είναι έτοιμη να κάνει πρόταση 20 εκατ. ευρώ για να ντύσει στα κόκκινα και τον Χένρικ Μιχιταριάν.

Ο Αρμένιος άσος ο οποίος σημείωσε 25 τέρματα στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μπρένταν Ρότζερς επιθυμεί την απόκτηση του, έπειτα και από την διαφαινόμενη έξοδο του Λουίς Σουάρες.

Μια ανάσα από τη Λίβερπουλ ο Μινιολέ, θέλει Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα ο Σουάρες
Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός επιθετικός με δηλώσεις στη «Marca», τόνισε πως η Λιβερπουλ πρέπει να σεβαστεί τα «θέλω» του, βάζοντας στο παιχνίδι την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα:

«Πρώτα απ’ όλα έχω ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο αν θελήσω να αποχωρήσω, η Λίβερπουλ θα πρέπει να ακούσει όποια προσφορά υπάρξει από άλλο σύλλογο. Το βασικό είναι να συμφωνήσει με όποιον ενδιαφέρεται, αλλά και σεβαστεί την επιθυμία μου.

Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το καλύτερο και αν ρωτήσεις ακόμα και ένα παιδί 8 ετών, αυτό που θα σου απαντήσει είναι ότι αυτό που θέλει είναι να παίξει σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα
», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σουάρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.