Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μένει στο παιχνίδι του τίτλου η Σίτι, πεντάρα για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μένει στο παιχνίδι του τίτλου η Σίτι, πεντάρα για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2013 20:35
Με τον Νταβίντ Σίλβα να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την νίκη με 2-0 στο «Έτιχαντ» απέναντι στην Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη, μειώνοντας έτσι την διαφορά στο -4 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δοκιμάζεται αύριο στην έδρα της Τότεναμ.

Οι «πολίτες» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στου «κότατζερς», με τον Ισπανό χαφ να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 2ο λεπτό, χτίζοντας τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν στην Φούλαμ να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες και τελικώς στο 69’ ο Σίλβα με δεύτερο προσωπικό τέρμα από ασίστ του Τέβεζ, πέτυχε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ

Λίβερπουλ 5 αστέρων


Πρέμιερ Λιγκ: Μένει στο παιχνίδι του τίτλου η Σίτι, πεντάρα για Λίβερπουλ
Μαγική βραδιά για την Λίβερπουλ η οποία διέλυσε με 5-0 την Νόριτς στο «Άνφιλντ» , επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα στο «Όλντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι» οι οποίοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Τζέραρντ, πήραν κεφάλι με τον Χέντερσον στο 26’, ενώ 10 λεπτά μετά ο Σουάρεζ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο μέρος ο Στάριτζ πέτυχε στο 59’ το 2ο γκολ του με την κόκκινη φανέλα στο πρωτάθλημα, ενώ Τζέραρντ στο 66’ και Μπένετ με αυτογκόλ στο 74’, ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο των γηπεδούχων.

Νέα ανατροπή για Ρέντινγκ, μίλησε ο Φλέτσερ για Σάντερλαντ


Πρέμιερ Λιγκ: Μένει στο παιχνίδι του τίτλου η Σίτι, πεντάρα για Λίβερπουλ
Σημαντική νίκη για την Ρέντινγκ η οποία με νέα ανατροπή (είχε ακολουθήσει αυτή απέναντι στην Γουέστ Μπρομ), κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Νιούκαστλ, παίρνοντας νέα «ανάσα» στην μάχη για την σωτηρία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καμπάιγ στο 35’, ωστόσο τα δύο γκολ του Λε Φοντρέ στο 71’ και στο 77’ έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι, με τους «βασιλικούς» να πανηγυρίζουν στο τέλος το «τρίποντο».

Μεγάλο «διπλό» και για την Σάντερλαντ η οποία αν και έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 5’ με αυτογκόλ, κέρδισε στην έδρα της Γουίγκαν με 3-2, με πρωταγωνιστή τον Φλέτσερ ο οποίος με δυο τέρματα κατάφερε να πετύχει την ανατροπή.

Σκόραρε ο Ρεμί, άνετα η Σουόνσι


Πρέμιερ Λιγκ: Μένει στο παιχνίδι του τίτλου η Σίτι, πεντάρα για Λίβερπουλ
Στα άλλα παιχνίδια, ο Ρεμί σκόραρε στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΚΠΡ, ωστόσο ο Τζο Κόουλ ισοφάρισε για την Γουέστ Χαμ για το τελικό 1-1 στο Λονδρέζικο ντέρμπι.

Τέλος, με δύο γκολ του Ντε Γκούσμαν και ένα του Ντέιβις, η Σουόνσι επικράτησε εύκολα με 3-1 απέναντι στην Σουόνσι και πλέον σκέφτεται μονάχα τον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ της Τετάρτης απέναντι στην Τσέλσι.

Τα αποτελέσματα


Λίβερπουλ – Νόριτς 5-0

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ 2-0

Νιούκαστλ – Ρέντινγκ 1-2

Σουόνσι – Στόουκ 3-1

Γουέστ Χαμ – ΚΠΡ 1-1

Γουίγκαν – Σάντερλαντ 2-3

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα 0-2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.