Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με αποδοκιμασίες για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με αποδοκιμασίες για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2015 20:29
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ, η Ρεάλ κέρδισε με 3-1 την Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Πριμέρα. Φωνές των φιλοξενούμενων για τα πέναλτι, γκρίνια του κόσμου στις εξέδρες.

Με νίκη αποχαιρετάει το 2015 η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» νίκησε με 3-1 την Σοσιεδάδ στην Μαδρίτη και ανέβηκε στην πρώτη θέση με +1 από την Μπαρτσελόνα, που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ξεκίνησε δυνατά στο ματς και θα είχε προηγηθεί πριν το πρώτο δεκάλεπτο εάν δεν ήταν ο Ρούγι. Ο γκολκίπερ της Σοσιεδάδ πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση με το ένα χέρι σε κεφαλιά του Πέπε (5’) και τρία λεπτά έδιωξε με το πόδι το σουτ του Ρονάλντο από το ύψος του πέναλτι.

Στο 9’ ο Ρούγι απόκρουσε και το κοντινό σουτ του Μπενζεμά, ενώ στο 22’ ο Γάλλος επιθετικός βούτηξε στην περιοχή ξεγελώντας τον διαιτητή, ο οποίος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το δοκάρι.

Η Σοδιεδάδ κράτησε το μηδέν και στο 35’ είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όμως η κεφαλιά του Ζόνατας πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά η Ρεάλ απάντησε με μακρινό σουτ του Μόντριτς (έδιωξε δύσκολα ο Ρούγι) και στο 40’ ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι για τη «βασίλισσα». Στη σέντρα του Μπέιλ η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του Γιούρι και μετά στο χέρι του, με τον διαιτητή να δείχνει άσπρη βούλα. Αυτή τη φορά ο Ρονάλντο δεν αστόχησε και έφτασε τα 50 εύστοχα πέναλτι στην Πριμέρα (σ.σ. μόνο ο Ούγκο Σάντσες με 56 έχει περισσότερα).

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 48’ ισοφάρισαν με τρομερό σουτ του Μπρούμα, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Αγκιρέτσε. Μάλιστα στο 54’ ο Πορτογάλος βγήκε απέναντι στον Νάβας, όμως ο Κοσταρικανός τον πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 68’, με τον Ρονάλντο να «γράφει» το 2-1 με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση.

Στο 81’ ο Πάρδο έφτασε κοντά στο 2-2, όμως πέντε λεπτά μετά η Ρεάλ «κλείδωσε» τη νίκη με ωραίο πλασέ του Βάθκεθ, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Μπέιλ. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ πέρασε προσωρινά στην κορυφή, ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο. Στον αντίποδα, η Σοσιεδάδ έμεινε κοντά στις επικίνδυνες θέσεις και έχασε και τον Κανάλες, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.