Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενίτεθ: «Υπάρχει καμπάνια εναντίον της Ρεάλ»

Μπενίτεθ: «Υπάρχει καμπάνια εναντίον της Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2015 16:16
Για οργανωμένη καμπάνια κατά του ίδιου, της Ρεάλ και του Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε λόγο ο Ράφα Μπενίτεθ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Δηλώσεις που θύμισαν… Ζοζέ Μουρίνιο έκανε ο Ράφα Μπενίτεθ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα (30/12) της Ρεάλ με την Σοσιεδάδ. Ο Ισπανός τεχνικός κατηγόρησε τα ΜΜΕ για πόλεμο κατά του ιδίου, του προέδρου της Ρεάλ και της ομάδας, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας:

«Είναι σαφές πως υπάρχει καμπάνια εναντίον μου, του Φλορεντίνο Πέρεθ και της Ρεάλ. Ο Τύπος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Το γνώριζα ότι ερχόμουν σε έναν σύλλογο που τα πάντα μεγεθύνονται. Όποιος έχει εμπειρία το αντιλαμβάνεται αυτό. Η σχέση μου με τους παίκτες είναι πολύ καλύτερη από ό,τι παρουσιάζει ο Τύπος. Κάποιοι παίκτες είναι πιο χαρούμενοι από άλλους, όμως αυτό συμβαίνει σε κάθε ομάδα» δήλωσε ο Μπενίτεθ και πρόσθεσε:

«Έχουμε 24 παίκτες και κάθε εβδομάδα πρέπει να κόβω 13. Μπορώ να διαλέγω μόνο 11 και ο κόσμος νομίζει ότι με τους υπόλοιπους έχω προσωπικά προβλήματα. Η ομάδα μας είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι πιστεύει ο κόσμος, αλλά αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο. Εάν θέλουν να βλάψουν την εικόνα μου και την εικόνα της ομάδας, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να δουλέψω», δήλωσε ο Μπενίτεθ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.