Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν φεύγουν από την Τσέλσι, Τόρες και Μάτα

Δεν φεύγουν από την Τσέλσι, Τόρες και Μάτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2013 19:33
Δεν το… κουνάνε από την Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες και Χουάν Μάτα οι οποίοι με δηλώσεις τους διέψευσαν τα σενάρια που τους θέλουν να αποχωρούν από τους «μπλε» το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο 29χρονος φορ ρωτήθηκε για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα και την πιθανή πρόταση των 20 εκατομμυρίων για την απόκτηση του, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως επιθυμεί να μείνει στην Τσέλσι.

«Είναι πάντα ευχάριστο να ακούς ότι ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα για σένα, ωστόσο το πλάνο μου είναι να μείνω στην Τσέλσι. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για μένα από την Τσέλσι του Μουρίνιο. Τα λόγια του Ζοσέ μου έδωσαν κίνητρο. Θα συναντηθούμε μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και θα δούμε την κατάσταση».

Από την άλλη, ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας, Χουάν Μάτα, διέψευσε τα όσα γράφονται πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ:

«Κανείς δεν μου είπε ότι δεν με θέλει ο Μουρίνιο. Όταν τελείωσε η σεζόν μίλησα με τους ανθρώπους της Τσέλσι και μου είπαν ότι ήταν πολύ χαρούμενοι με τις εμφανίσεις μου και τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος στον σύλλογο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.