Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τούντορ: «Να βελτιώνω τους παίκτες μου συνεχώς»

Τούντορ: «Να βελτιώνω τους παίκτες μου συνεχώς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2015 02:03
Ο Ίγκορ Τούντορ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για την πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και έθεσε ως στόχο τη καθημερινή βελτίωση των παικτών. «Ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του…» δήλωσε για τους «ερυθρόλευκους», ο Κροάτης τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα ποια ήταν τα συν και τα πλην του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο:

«Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τη σεζόν λόγω των προκριματικών για την Ευρώπη. Κλείσαμε ήδη έξι μήνες μέσα στο γήπεδο. Ήταν λογικό μέσα σε αυτό το διάστημα να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Παίξαμε στην αρχή καλά, με καλές εμφανίσεις και καλό ποδόσφαιρο. Κάποια παιχνίδια θα έπρεπε να τα είχαμε κερδίσει όμως δεν το κάναμε αυτό. Μετά ακολούθησε μία περίοδος με άσχημα αποτελέσματα, χάσαμε τη νοοτροπία μας. Ανακάμψαμε όμως, πήραμε νίκες τελευταία και παίζουμε καλά κόντρα σε συμπαγείς ομάδες».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:

«Για να κάνουμε μία σωστή ανάλυση χρειαζόμαστε είκοσι λεπτά κουβέντας. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θεωρώ πλέον θα είμαστε καλύτερα, αφού δεν θα έχουμε παιχνίδι στο Europa League. Παίξαμε καλά όμως και εκεί, πήραμε επτά βαθμούς και αυτό που πρέπει να πούμε είναι πως ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση, αφού παίξαμε κόντρα σε καλές ομάδες και με μεγάλη ποιότητα».

Για το ποια ομάδα ξεχώρισε στον πρώτο γύρο:

«Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα είναι αυτή που συγκεντρώνει τους περισσότερους βαθμούς. Αυτό κατάφερε ο Ολυμπιακός. Πήρε το 100% των πόντων στον πρώτο γύρο. Αυτό μοιάζει εξωπραγματικό. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι σαν να παίζουν σε ένα δικό τους πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός μόνος του. Μου αρέσει όμως ο Πλατανιάς, ο ΠΑΟΚ που έπαιξε καλά. Πιστεύω στην Ελλάδα είναι δύσκολο να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες έχουν αμυντική προσέγγιση και η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες και τις μικρές δεν είναι τόσο μεγάλες».

Ποιους παίκτες ξεχώρισε στον πρώτο γύρο:

«Θεωρώ πως θα πρέπει να επιλέξουμε κάποιον του Ολυμπιακού που είναι στην πρώτη θέση. Είναι δύσκολο να κρίνω παίκτες από άλλες ομάδες. Οπότε είναι δύσκολο να πω κάποιο όνομα. Δεν θέλω να μιλήσω δημόσια και να χαρακτηρίσω».

Ποιο γκολ και ποια στιγμή του ΠΑΟΚ κρατάει από τον πρώτο γύρο:

«Σίγουρα το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό. Και ένα από αυτά τα γκολ».

Για το τι θα άλλαζε στον ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο:

«Η προπονητική είναι κάτι το ξεχωριστό. Μπορεί να δουλεύεις κάθε μέρα και να είναι όλα διαφορετικά. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βρίσκω τις κατάλληλες λύσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να βελτιώνω καθημερινά τους παίκτες μου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.