Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετες νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετες νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2015 19:58
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-1 την Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ», ενώ περίπατο έκανε και η Τότεναμ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Νόριτς.

Με κορυφαίο τον Ντε Μπρούιν, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με το εμφατικό 4-1 την Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή από το πρώτο λεπτό και «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Μόλις στο 12’, ο Στέρλινγκ «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ντε Μπρούιν, ενώ στο 17’ ο Τουρέ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Πέντε λεπτά μετά, ο Ντε Μπρούιν εκτέλεσε φάουλ και ο Μπονί με κεφαλιά «έγραψε» το 3-0 στο 22’! Η ομάδα του Πελεγκρίνι είχε ευκαιρίες για 4ο γκολ και στο 48’ ο Ντε Μπρούιν βρήκε δίχτυα, «γράφοντας» το 4-0.

Το γκολ της τιμής για την Σάντερλαντ πέτυχε στο 59’ ο Μπορίνι, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Μπονί αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σίλβα.

Από την άλλη, η Τότεναμ κέρδισε με 3-0 την Νόριτς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και ανέβηκε μόνη στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής για τους «πετεινούς» ήταν ο Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, φτάνοντας τα 11 στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Άγγλος φορ άνοιξε το σκορ στο 26’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ στο 42’ «έγραψε» το 2-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Η Νόριτς δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 80’ ο Κάρολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.