Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξω φρενών ο Φαν Χαάλ, αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου (video)

Έξω φρενών ο Φαν Χαάλ, αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2015 18:39
Ξέσπασε ο Λουίς Φαν Χαάλ αναφορικά με τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός εξαπέλυσε επίθεση στους Άγγλους δημοσιογράφους και αποχώρησε από την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου.

Μόλις πέντε λεπτά διήρκησε η συνέντευξη Τύπου του Λουίς Φαν Χαάλ ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Στόουκ.

Ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε έξω φρενών με τους δημοσιογράφους και τα σενάρια που θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον αντικαθιστά στους «κόκκινους διαβόλους», αποχωρώντας από την αίθουσα χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:


«Υπάρχει κάποιος στην αίθουσα που αισθάνεται ότι πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη; Κανείς; Γι’ αυτό αναρωτιόμουν. Με αυτά που διάβαζα νόμιζα ότι απολύθηκα και κάποιος άλλος (σ.σ. ο Μουρίνιο) είναι ήδη εδώ. Τι νομίζετε ότι τρέχει με αυτά που γράφετε με την γυναίκα μου ή τα παιδιά μου; Ή με τα εγγόνια μου; Ή με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ή με τους φίλους μου; Ε; Τι λέτε;

Με πήραν τηλέφωνα για να ρωτήσουν. Μέχρι κι ο Αρσέν Βενγκέρ είπε κάτι για αυτό. Τώρα λέτε ότι εγώ θέλω να μιλήσω στα media; Είμαι εδώ μόνο και μόνο επειδή το επιβάλουν οι κανονισμοί! Πρέπει να σας μιλήσω. Αλλά βλέπω ότι όταν λέω κάτι χρησιμοποιείτε τα λόγια μου, όπως θέλετε. Το μόνο που θέλω να σας πω ότι αυτή την εβδομάδα έκανα τα πάντα για να ανεβάσω το ηθικό των παικτών μου.

Είχα συναντήσεις με τους παίκτες και με το τεχνικό μου τιμ. Είχα ένα Χριστουγεννιάτικο δείπνο, έκανα μία ομιλία και ένιωσα την ζεστασιά και την υποστήριξη όλων στο Κάρινγκτον. Δεν νιώθω το ίδιο για τα media και φυσικά μπορείτε να το γράψετε αυτό όπως θέλετε. Δεν είμαστε σε καλή θέση, αλλά πριν από τέσσερις εβδομάδες ήμασταν πρώτοι στην Πρέμιερ Λιγκ και σε τέσσερις εβδομάδες μπορεί να είμαστε ξανά σ’ αυτή τη θέση. Δημιουργείτε κάτι που δεν είναι καλό και τώρα πρέπει εγώ να απαντήσω ερωτήσεις… Είμαι αφοσιωμένος στο ματς με την Στόουκ. Βοηθάω τους παίκτες μου. Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και… ίσως σας ευχηθώ καλή χρονιά όταν σας δω. Απολαύστε το κρασί και καμιά πίτα…
»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.