Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα η Λάτσιο

Σέριε Α: Έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα η Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2015 01:16
Με δύο γκολ του Καντρέβα (5’, 87’) η Λάτσιο πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ίντερ και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα, αφού οι πρώτες 5 ομάδες βρίσκονται σε απόσταση 4 βαθμών!

Με ήττα αποχαιρετάει το 2015 η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν με 2-1 από την Λάτσιο στο Μιλάνο, δίνοντας την ευκαιρία σε Φιορεντίνα, Νάπολι, Γιουβέντους και Ρόμα να πλησιάσουν σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή.

Οι «λατσιάλι», που είχαν σημαντικές απουσίες, άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό του αγώνα με εξαιρετικό σουτ του Καντρέβα από το ύψος της περιοχής. Η Ίντερ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν είχε ούτε μία φάση στο στόχο.

Η Λάτσιο κράτησε το μηδέν και στο 44’ λίγο έλλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ. Μετά από λάθος του Φελίπε Μέλο, ο Άντερσον πέρασε όποιον παίκτη βρήκε και άφησε στον Καντρέβα, όμως το σουτ του Ιταλού έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαντσίνι έριξε στο ματς τους Λιάιτς και Μπρόζοβιτς, κίνησαν που έδωσαν πνοή στην Ίντερ. Οι «νερατζούρι» ανέβασαν ρυθμό και στο 61’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Πέρισιτς βρήκε τον Ικάρντι και αυτός με δυνατό πλασέ έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και έψαξαν το γκολ της ανατροπής, όμως η Λάτσιο έκλεινε σωστά όλους τους χώρους, μην επιτρέποντας στην ομάδα του Μαντσίνι να απειλήσει. Το ματς έφτασε στο 87’, όταν ο Φελίπε Μέλο έπεσε πάνω στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, παραχωρώντας πέναλτι. Ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Καντρέβα αλλά ο Ιταλός πήρε το… ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Λάτσιο.

Μάλιστα στο 90’ ο Μέλο έκανε δολοφονικό χτύπημα στον Μπίλια και αποβλήθηκε, ενώ στις καθυστερήσεις κόκκινη είδε και ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για μαρκάρισμα στον Μουρίγιο.

Η Λάτσιο πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» επιστρέφοντας στις νίκες μετά από εφτά αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Ίντερ γνώρισε την 3η ήττα της στο πρωτάθλημα και είδε τις υπόλοιπες ομάδες να πλησιάζουν επικίνδυνα.

Η Φιορεντίνα κέρδισε με 2-0 την Κιέβο στο «Αρτέμιο Φράνκι» και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, όπως και η Νάπολι χάρη στο «διπλό» (3-1) κόντρα στην Αταλάντα. Ακολουθεί η Γιουβέντους με -3 μετά τη νίκη της (3-2) κόντρα στην Κάρπι, ενώ η 5η Ρόμα νίκησε με 2-0 την Τζένοα και βρίσκεται στο -4.

Από την άλλη, η Μίλαν κέρδισε με 4-2 την Φροζινόνε και ανέβηκε στην 6η θέση, όντας στο -8 από την κορυφή και στο -7 από την πρώτη τριάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.