Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Ρεάλ έβαλε δέκα γκολ στην Ράγιο!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Ρεάλ έβαλε δέκα γκολ στην Ράγιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2015 18:55
Η Ράγιο Βαγιεκάνο έμεινε με εννέα παίκτες από το 28’ και η Ρεάλ την διέλυσε με το εντυπωσιακό 10-2 (!) στο «Μπερναμπέου», πετυχαίνοντας τη δεύτερη πιο ευρεία νίκη της ιστορία της στο πρωτάθλημα. «Καρέ» ο Μπέιλ, χατ-τρικ ο Μπενζεμά, δύο γκολ ο Ρονάλντο.

Η Ρεάλ κέρδισε με το απίστευτο 10-2 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Μπερναμπέου» και έγινε η πρώτη που πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε ματς του ισπανικού πρωταθλήματος μετά το 1960.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντανίλο άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, όμως η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν πτοήθηκε και έφερε… τούμπα το ματς πριν το πρώτο τέταρτο χάρη στις κεφαλιές των Αμάγια (10’) και Χοθαμπέντ (12’). Ωστόσο, στο 14’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες για δολοφονικό μαρκάρισμα του Τίτο στον Κρόος.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Ρεάλ έβαλε δέκα γκολ στην Ράγιο!
Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 25’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Μπέιλ. Τρία λεπτά μετά έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα, καθώς ο διαιτητής έδειξε ανύπαρκτο πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στον Μπαένα για μαρκάρισμα στον Ράμος.

Ο Ρονάλντο ευστόχησε από την άσπρη βούλα «γράφοντας» το 3-2, ενώ η Ράγιο θα έπρεπε να παίξει για παραπάνω από μια ώρα με εννέα παίκτες. Αυτό ήταν…. Η Ρεάλ δεν έδειξε καμία πρόθεση να κάνει fair play και μέχρι το 70’ ο πίνακα του σκορ έγραφε 8-2! Ο Μπέιλ σημείωσε ακόμα τρία γκολ (41’, 61’, 70’) και πέτυχε το πρώτο καρέ στην καριέρα του, ενώ ενδιάμεσα, Μπενζεμά (48’) και Ρονάλντο (53’) βρήκαν και αυτοί δίχτυα.

Η πιο ευρεία νίκη στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα είναι το 11-2 κόντρα στην Έλτσε το 1959-60, ρεκόρ που τελικά δεν καταρρίφθηκε. Ο Μπενζεμά με άλλα δύο γκολ (79’, 90’) πέτυχε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 10-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.