Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει οριστικά ο Γκουαρδιόλα, αναλαμβάνει ο Αντσελότι την Μπάγερν

Φεύγει οριστικά ο Γκουαρδιόλα, αναλαμβάνει ο Αντσελότι την Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2015 14:27
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποχωρεί οριστικά από τον πάγκο της Μπάγερν στο φινάλε της σεζόν και τη θέση του θα πάρει ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν. Ο Καταλανός τεχνικός, έπειτα από τρία χρόνια στους Βαυαρούς, αποχωρεί οριστικά από την ομάδα στο φινάλε της σεζόν.

Τη θέση του θα πάρει ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θα επιστρέψει στους πάγκους ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ. Ο Ιταλός τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό:

«Νιώθω μεγάλη τιμή που θα αναλάβω έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Μπάγερν. Όταν έμαθα το ενδιαφέρον, δεν ήθελα να ακούσω καμία άλλη πρόταση», δήλωσε ο 56χρονος που θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Γερμανία.

Όσον αφορά τον επόμενο σταθμό του Πεπ Γκουαρδιόλα, πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μεγάλο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο το όνομα του 44χρονου έχει ακουστεί και για Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.