Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: 15x15 από τη… βούλα

Σούπερ Λιγκ: 15x15 από τη… βούλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2015 21:46
Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Φορτούνη (9’, 38’), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και έφτασε τις 15 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Με δέκα από το 33' οι γηπεδούχοι.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα με 2-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και έκλεισε τον πρώτο γύρο με απόλυτο νικών!

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν το ιστορικό σερί νικών που έχουν δημιουργήσει και ευτύχησαν να προηγηθούν από πολύ νωρίς, καθώς στο 9’ ο Φορτούνης «έγραψε» το 1-0 από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τη σέντρα του που σταμάτησε στο χέρι του Κρολ.

Τρία λεπτά μετά η ομάδα του Σίλβα θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως ο Ντουρμάζ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία! Τα πάντα τελείωσαν στο 35’, όταν ο Μάνταλος είδε ανατροπή του Φορτούνη από τον Δαύκο και από την στιγμή που έδωσε την παράβαση, έδειξε και την κόκκινη στο γκολκίπερ της Καλλονής. Ο Έλληνας άσος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα (εκ των οποίων τα έξι από την άσπρη βούλα).

Το ματς είχε κριθεί και στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πίεσε για περισσότερα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει στα καρέ της την Καλλονή και σπατάλησαν ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα. Στο 62’ και στο 64’ ο Ιντέγε δεν μπόρεσε να νικήσει τον νεαρό Μαλλή, ενώ ενδιάμεσα, ο Τσόρι δεν κατάφερε να ευστοχήσει με σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Η απάντηση της Καλλονής στις ευκαιρίες του Ολυμπιακού ήρθε στο 81’, με την εκτέλεση φάουλ του Γουερέ να σταματά στο δοκάρι του Ρομπέρτο. Το 2-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο γύρο μόνο με νίκες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.