Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Διακοπές στο +8 για Μπάγερν, δεν έφτανε ο Σωκράτης στην Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Διακοπές στο +8 για Μπάγερν, δεν έφτανε ο Σωκράτης στην Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2015 20:54
Η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 στο Ανόβερο και ξέφυγε με +8 από την Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην Κολωνία παρότι προηγήθηκε με γκολ του Παπασταθόπουλου.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα πριν τη χειμερινή διακοπή, η Μπάγερν επιβλήθηκε με 1-0 του Ανόβερου και τελείωσε τον πρώτο γύρο στο +8 στην κορυφή.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πίεσε ασφυχτικά τους γηπεδούχους, δημιούργησε αρκετές καθαρές ευκαιρίες για γκολ και στο 39’ άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλερ.

Οι Βαυαροί, που έπαιζαν με αρκετές απουσίες, κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν απειλήθηκαν αισθητά από το Ανόβερο και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Φυσικά το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αναμένεται αύριο να ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους Βαυαρούς στο φινάλε της σεζόν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Κάρλο Αντσελότι, με το γαλλικό «RTL» να υποστηρίζει πως ο Ιταλός θα ανακοινωθεί σύντομα από τη διοίκηση των πρωταθλητών.

Δεν έφτανε ο Σωκράτης στην Ντόρτμουντ


Στα 109α γενέθλια της Ντόρτμουντ, οι Βεστφαλοί γνώρισαν την ήττα με 2-1 στην Κολωνία και τελείωσαν τον πρώτο γύρο στο -8 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Η ομάδα του Τούχελ προηγήθηκε στο 18’ με κεφαλιά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ωστόσο δεν κατάφερε στη συνέχεια να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και η Κολωνία έφτασε στην ανατροπή με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Στο 83’ ο Ζόλερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπούρκι και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 90’ ο Μοντέστ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Κολωνία, σε φάση που ξεκίνησε από λανθασμένη απομάκρυνση του Σμέλτσερ.

Σκοράρει ασταμάτητα ο Τσιτσαρίτο


Στην 4η θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες», έχοντας στον πάγκο τον Κυριάκο Παπαδόπουλου (μπήκε στο 84’) κέρδισαν με 1-0 στην έδρα της Ίνγκολσταντ, χάρη σε γκολ του Τσιτσαρίτο (73’).

Ο Μεξικανός βρήκε ξανά δίχτυα μία εβδομάδα μετά το χατ-τρικ επί της Γκλάντμπαχ, φτάνοντας τα 16 γκολ στους τελευταίους 13 αγώνες με την Λεβερκούζεν!

Από την άλλη, η Άιντραχτ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Βέρντερ στην Φρανκφούρτη και την προσπέρασε στην 14η θέση, βάζοντας τέλος σε ένα σερί εφτά αγώνων χωρίς νίκη. Σημαντική νίκη και για την Άουγσκμπουργκ, η οποία πέρασε με 1-0 από το Αμβούργο και ανέβηκε στην 12η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.