Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Κιτρινόμαυρος» περίπατος στην Λάρισα

Κύπελλο Ελλάδας: «Κιτρινόμαυρος» περίπατος στην Λάρισα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2015 21:29
Η ΑΕΚ διέλυσε με 5-0 την ΑΕΛ στη Λάρισα και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο την πρωτιά στον 7ο όμιλο. Όμορφα γκολ από Τζεμπούρ (17'), Μπουονανότε (41', 54'), Βάργκας (88') και Μάνταλο (89').

Περίπατος για ΑΕΚ στη Λάρισα. Η «Ένωση» νίκησε με το εμφατικό 5-0 την ΑΕΛ στο άδειο λόγω τιμωρίας «AEL FC Arena» και «σφράγισε» ως πρώτη την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ επέβαλε από τα πρώτα λεπτά την κυριαρχία της στο γήπεδο και στο 17’ άνοιξε το σκορ με τον Τζεμπούρ. Ο Μπακάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αλγερινός με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0.

Τρία λεπτά μετά, η ΑΕΛ, που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, είχε «χρυσή» ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως ο Πάτο δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Ανέστη. Η συνέχεια άνηκε στην ΑΕΚ, η οποία είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με κορυφαία τη φάση του 35’, όταν Σοϊλέδης και Βάργκας έστειλαν τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Η «Ένωση» έπρεπε να περιμένει έξι λεπτά για να πετύχει το δεύτερο γκολ, αφού στο 41’ ο Μπουονανότε ελίχθηκε εντυπωσιακά μέσα στην μεγάλη περιοχή και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά μετά, ο Αργεντινός έβγαλε τη σέντρα στον Τζεμπούρ, αυτός έκανε την καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Πατσογεώργος απέκρουσε εντυπωσιακά! Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (48’) ο γκολκίπερ της ΑΕΛ πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη απόκρουση, νικώντας τον Βάργκας σε τετ-α-τετ.

Ωστόσο στο 54’ ο Μπουονανότε πέτυχε ένα γκολ μοναδικής ομορφιάς, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Έλληνα γκολκίπερ. Ο Αργεντινός πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Λαμπρόπουλου, απέφυγε τον Χάμο και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" των γηπεδούχων!

Η ΑΕΛ κυνήγησε τη μείωση του σκορ χωρίς όμως αποτέλεσμα και στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ πέτυχε ακόμα δύο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της. Στο 88’ ο Βάργκας μπήκε μέσα στην περιοχή και με όμορφο πλασέ «έγραψε» το 4-0, ενώ στο 89’ ο Μάνταλος βγήκε απέναντι στον Πατσογεωργό και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Με τη νίκη, η ΑΕΚ έκανε το 3x3 στον όμιλο και εξασφάλισε την πρωτιά με 12-0 τέρματα. Από την άλλη, η ΑΕΛ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο θεσμό και προκρίθηκε ως δεύτερη του ομίλου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.