Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Δεν νίκησαν αλλά άρεσαν οι νεαροί του ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Δεν νίκησαν αλλά άρεσαν οι νεαροί του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2015 18:51
Με επτά παίκτες της Κ20 στην αρχική 11άδα, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και πάει στους «16» του Κυπέλλου με συγκομιδή δύο νικών και μιας ισοπαλίας.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Πανθεσσαλικό», με τον Ιγκόρ Τούντορ να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του «δικεφάλου» του Βορρά, αποτελούμενη κατά από εφτά νεαρούς της Κ20, πήρε το προβάδισμα στο 17ο λεπτό με ωραίο γκολ το Δημητριάδη. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων συνδυάστηκαν πολύ ωραία, ο Κάκκο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Δημητριάδης «έγραψε» το 1-0 με σουτ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να απαντήσει και στο 32’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Αλαμάνη. Ο άσος των γηπεδούχων επωφελήθηκε από τα λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’), οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, αλλά ο Κούστα δοκίμασε να σκοράρει με ψαλιδάκι χωρίς αποτέλεσμα. Δύο λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Σκόνδρα, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Στο 69’ ο Κάκκο έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 78', μετά από λάθος των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Αλαμάνης πήρε την μπάλα αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο. Πέντε λεπτά πριν το φινάλε, ο Δασκαλάκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Πατράλη, ενώ στις καθυστερήσεις, το δυνατό σουτ του Κοροβέση μέσα στην περιοχή, δεν βρήκε στόχο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.