Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν και Λεβερκούζεν, αποκλείστηκε η Γκλάντμπαχ

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν και Λεβερκούζεν, αποκλείστηκε η Γκλάντμπαχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2015 01:59
Με γκολάρα του Τσάμπι Αλόνσο, η Μπάγερν νίκησε με 1-0 την Ντάρμσταντ στο Μόναχο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Πρόκριση και για Λεβεκούζεν, αποκλείστηκε η Γκλάντμπαχ.

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας εξασφάλισε η Μπάγερν μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Ντάρμσταντ.

Το γκολ της νίκης για τους Βαυαρούς σημείωσε στο 40’ ο Τσάμπι Αλόνσο με εκπληκτικό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόα «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η Βέρντερ απέκλεισε την Γκλάντμπαχ


Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν και Λεβερκούζεν, αποκλείστηκε η Γκλάντμπαχ
Μετά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και την πεντάρα από την Λεβερκούζεν, η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε με 4-3 από την Βέρντερ Βρέμης μέσα στο «Μπορούσια Παρκ» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Τα «πουλάρια» προηγήθηκαν με πλασέ του Στίντλ στο 32’, όμως η Βέρντερ έκανε την ανατροπή μέσα σε διάστημα εφτά λεπτών με τους Στέμπεργκ (51’) και Βέστεργκααρντ (58’).

Η Γκλάντμπαχ ισοφάρισε σε 2-2 στο 73’ με τον Χργκοτα, όμως η Βέρντερ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων και πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τους Πισάρο (75’) και Ούτζα (78’). Το μόνο που κατάφερε η Γκλάντμπαχ ήταν να μειώσει στο φινάλε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χργκότα.

Πρόκριση για Λεβερκούζεν και Χάιντενχάϊμ


Η Λεβερκούζεν κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Ούντερχάιχινγκ (ομάδα 4ης κατηγορίας) εκτός έδρας και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό με τον Μπάουερ, όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Τσιτσαρίτο ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Ο Κίσλινγκ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 55’ και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπελαραμπί (83’).

Από την άλλη, η Χάιντενχάϊμ επικράτησε με 2-0 της Άουε χάρη στα γκολ των Φράικ (48’) και Σνάτερερ (54’) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Κυπέλλου.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.