Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2015 19:06
Με γκολ των Πασά και Περόνε, ο Ηρακλής κέρδισε με 2-0 τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι και προκρίθηκε ως πρώτος στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρόκριση και για ΠΑΣ Γιάννινα, 0-0 με Αναγέννηση Καρδίτσας

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» ο Ηρακλής μετά τη νίκη του με 2-0 απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Ο «Γηραιός» είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία των γηπεδούχων. Ωστόσο στο 39’ ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά κι ο Πασάς με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αχαρναϊκός δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 90’ ο Περόνε, μετά από πάσα του Τσιλιανίδη, διαμόρφωσε το τελικό 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη-πρόκριση του «Γηραιού».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση και πέρασε ως δεύτερος στους «16» του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος. Στο 9', ο γκολκίπερ του ΠΑΣ, Περιστερίδης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια, αλλά το πλασέ του Δημόπουλου χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Σαπαλίδης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:


1. Ηρακλής 7 (7-1)
2. ΠΑΣ Γιάννινα 5 (3-2)
-----------------------------------------
3. Αχαρναϊκός 3 (2-4)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (0-5)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.