Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έμεινε στο Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Έμεινε στο Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2015 00:35
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο… Ντόρτμουντ και ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, χάνοντας την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Πανιώνιο στην 4η θέση. Ακυρώθηκε γκολ του Μπερμπάτοφ στο φινάλε.

Μετά την ιστορική νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ, ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε και έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, γνωρίζοντας 3η ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι Βοιωτοί έκλειναν σωστά τους χώρους και δεν επέτρεπαν στην ομάδα του Τούντορ να δημιουργήσει αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος. Η κορυφαία στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 14’ όταν ο Σάμπο έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ροντρίγκες, όμως αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιντώτα.

Στο 28΄ ο Λεβαδειακός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Μαλεζά σε σουτ του Μάντζιου, όμως ο διαιτητής θεώρησε πως είναι ακούσιο και έδειξε «παίζεται». Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τούντορ έριξε στο ματς τον Μυστακίδη αντί του τραυματία Ροντρίγκες και στο 48’ ο Έλληνας άσος έκανε τη σέντρα στον Αθανασιάδη, όμως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία στο ματς, το οποίο ήταν αρκετά κακό και έχει ήδη ξεχαστεί… Η φάση του αγώνα έγινε στο φινάλε, αφού στις καθυστερήσεις ο Μπερμπάτοφ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ του Βούλγαρου στον Τριποτσέρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.