Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Γιουβέντους είναι εδώ!

Σέριε Α: Η Γιουβέντους είναι εδώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2015 00:02
Η Γιουβέντους κέρδισε με 3-1 την Φιορεντίνα στο Τορίνο και με έξι σερί νίκες σε ισάριθμα ματς, μπαίνει για τα καλά στο κυνήγι του τίτλου, μειώνοντας στο -2 τη διαφορά της από τη 2η θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη Σέριε Α η Γιουβέντους! Οι πρωταθλητές κέρδισαν με ανατροπή (3-1) την Φιορεντίνα στο Τορίνο και προσπέρασαν την Ρόμα στην 4η θέση, όντας στο -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα η Φιορεντίνα κέρδισε πέναλτι με τον Μπερναρντέσκι και ο Ίλιτσιτς το μετουσίωσε σε γκολ, δίνοντας το προβάδισμα στους «βιόλα». Η απάντηση της Γιουβέντους ήταν άμεση, αφού στο 6’ ο Εβρά έβγαλε τη σέντρα και ο Κουαδράδο με τρομερή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του.

Η «Γηραιά Κυρία» είχε την υπεροχή και έψαξε το δεύτερο γκολ, όμως η Φιορεντίνα ήταν καλά οργανωμένη πίσω και δεν έδινε χώρους στην ομάδα του Αλέγκρι να απειλήσει.

Τη λύση για την Γιουβέντους έδωσε στο 80’ ο Μάντζουκιτς, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του. Ο Πογκμπά με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Ντιμπάλα, αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταταρουσάνου, όμως ο Μάντζουκιτς ήρθε από πίσω για το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ντιμπάλα, βάζοντας το… κερασάκι στη νίκη της Γιουβέντους, που μπαίνει για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

Στο άλλο σπουδαίο ματς της ημέρας, Νάπολι και Ρόμα «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Σαν Πάολο» και αμφότερες έχασαν σημαντικό βαθμολογικό έδαφος. Από την άλλη, η Μίλαν ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ουραγό Βερόνα στο Μιλάνο και έμεινε στην 7η θέση, αφού η 8η Αταλάντα ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Κιέβο. Στο -1 από τους «ροσονέρι» βρίσκεται πλέον και η Έμπολι, μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Κάρπι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.