Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Λούκας «πλήγωσε» την Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Λούκας «πλήγωσε» την Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2015 18:57
Με πρωταγωνιστή τον Λούκας Πέρεθ (γκολ και ασίστ), η Λα Κορούνια ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και υποχρέωσε τους Καταλανούς σε δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Όπως και στο περσινό ματς των δύο ομάδων, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Λα Κορούνια, ωστόσο η Ντεπόρ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Καμπ Νου», έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκας Πέρεθ.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ για δεύτερο σερί ματς στο «Καμπ Νου» και έφτασε τα 11 τέρματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, σκοράροντας για 6η σερί αγωνιστική!

Η Μπαρτσελόνα, που έπαιζε χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ, κατάφερε να προηγηθεί στο 39’ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ενώ στο 62’ ο Ράκιτιτς διπλασίασε το προβάδισμα των «μπλαουγκράνα» με τρομερό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.

Όλα έδειχναν ότι η Μπαρτσελόνα θα επέστρεφε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Βαλένθια, ωστόσο δεν υπολόγιζε στον Λούκας Πέρεθ. Στο 77’ ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπράβο, μειώνοντας σε 2-1, ενώ στο 86’ ο ίδιος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μπεργκαντίνιος, για το τελικό 2-2!

Με το βαθμό της ισοπαλίας, οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν τους 35 και έδωσαν την ευκαιρία στην Ατλέτικο να τους πιάσει στην κορυφή, εφόσον κάμψει την αντίσταση της Μπιλμπάο. Την ίδια ώρα, η Ρεάλ μπορεί να μειώσει στο -2 από την πρώτη θέση εάν φύγει με τη νίκη από την έδρα της Βιγιαρεάλ.

Στον αντίποδα, η Λα Κορούνια έφτασε τους 23 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 6η θέση, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία της υπό τις οδηγίες του Βίκτορ Σάντσεθ (πρώην βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.