Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι 16 του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι 16 του Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2015 01:38
Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε και πλέον γνωρίζουμε τις 16 ομάδες που θα βρεθούν στην κλήρωση της Δευτέρας (14/12, 13:00) για τα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ολοκληρώθηκε το «πάζλ» των 16 ομάδων που συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τους 8 που υποβιβάζονται στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο (Ισπανία), Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ (Αγγλία), Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ (Γερμανία), Γιουβέντους, Ρόμα (Ιταλία), Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Ζενίτ (Ρωσία), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Αιντχόβεν (Ολλανδία) και Γάνδη (Βέλγιο) θα δώσουν το «παρών» στην κλήρωση της Δευτέρας (14/12, 13:00), όπου δυστυχώς δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση.

Οι ομάδες θα είναι χωρισμένες σε ισχυρούς και ανίσχυρους, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε αυτή τη φάση δεν γίνεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους ομάδες από την ίδια χώρα ή από τον ίδιο όμιλο.

Ισχυροί

Ρεάλ (Ισπανία)
Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)
Ατλέτικο (Ισπανία)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Μπάγερν (Γερμανία)
Τσέλσι (Αγγλία)
Ζενίτ (Ρωσία)

Ανίσχυροι

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
Μπενφίκα (Πορτογαλία)
Γιουβέντους (Ιταλία)
Ρόμα (Ιταλία)
Άρσεναλ (Αγγλία)
Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)
Γάνδη (Βέλγιο)

Στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ ως τρίτοι των ομίλων τους συνεχίζουν οι εξής: Σαχτάρ, Μαν. Γιουνάιτεντ, Σεβίλλη, Γαλατάσαραϊ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ολυμπιακός, Πόρτο, Βαλένθια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.