Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στην ισοβαθμία για Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στην ισοβαθμία για Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2015 01:05
Η Ρόμα έμεινε στο 0-0 με την ΜΠΑΤΕ στο Ολίμπικο ωστόσο το 1-1 της Λεβερκούζεν με την Μπαρτσελόνα την έστειλε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, η Ρόμα θα δώσει το «παρών» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «τζιαλορόσι» «κόλλησαν» στο 0-0 με την ΜΠΑΤΕ και αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο στο «Ολίμπικο», ωστόσο «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ μετά την ισοπαλία της Λεβερκούζεν κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-1).

Πέρα από κάποιες προσπάθειες του Πιάνιτς, η Ρόμα δεν κατάφερε να απειλήσει την ΜΠΑΤΕ στο πρώτο μέρος και τα σφυρίγματα του κόσμου στο ημίχρονο ήταν ενδεικτικά όσον αφορά την εικόνα της ιταλικής ομάδας.

Οι παίκτες του Γκαρσία μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχαν δύο σημαντικές στιγμές με Τζέκο (47’) και Φλορέντσι (51’) για να ανοίξουν το σκορ, όμως η ΜΠΑΤΕ κράτησε το μηδέν.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 68’ με τον Γκορντέιτσουκ, όμως ο Σέζνι πραγματοποίησε τεράστια απόκρουση στο κοντινό σουτ του Λευκορώσου. Ο Πολωνός γκολκίπερ είπε «όχι» και σε προσπάθεια του Μλαντένοβιτς, ενώ στο 72’ ο Μιλούνοβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Πιάνιτς. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η Ρόμα κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην ισοβαθμία με την Λεβερκούζεν.

Συνεχίζει στο Γιουρόπα η Λεβερκούζεν


Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στην ισοβαθμία για Ρόμα
Οι «ασπιρίνες» ήρθαν ισόπαλες 1-1 με την αδιάφορη Μπαρτσελόνα στην «Μπάι Αρίνα» και θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λουίς Ενρίκε πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, όμως η Μπαρτσελόνα κατάφερε να προηγηθεί στο 20’ με τον Μέσι. Μετά από εκπληκτική κάθετη του Ράκιτιτς, ο Μέσι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε τον Λένο, «γράφοντας» το 1-0. Η απάντηση της Λεβερκούζεν ήταν άμεση, αφού στο 23’ ο Τσιτσαρίτο ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, η Λεβερκούζεν ανέβασε στροφές και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσαλχάνογλου και Μπελαραμπί για να πάρει το προβάδισμα. Παρά την πίεση των γηπεδούχων, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι Γερμανοί θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 14 (15-4)
2. Ρόμα 6 (11-16)
3. Λεβερκούζεν 6 (13-12)
4. ΜΠΑΤΕ 5 (5-12)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.