Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρομπέρτο: «Δεν θα μας κερδίσει η Άρσεναλ»

Ρομπέρτο: «Δεν θα μας κερδίσει η Άρσεναλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2015 17:33
Την πεποίθηση του ότι η Άρσεναλ δεν θα καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» εξέφρασε ο Ρομπέρτο, ενόψει του αποψινού αγώνα των δύο ομάδων για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (9/12, 21:45) την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας στόχο να «κλειδώσει» την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό θα είναι το 100ο επίσημο παιχνίδι του Ρομπέρτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο Ισπανός γκολκίπερ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός τους «κανονιέρηδες»:

«Παίζουμε στο γήπεδό μας και αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Πιστεύω μας δίνει μεγαλύτερη ευκαιρία και είναι σημαντικό. Κανείς δεν μας έδινε ελπίδες να περάσουμε, κανείς δεν μας πίστευε, αλλά τώρα μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε στη «Daily Mail» ο Ρομπέρτο και πρόσθεσε:

«Η νίκη μας στο Λονδίνο ήταν μια προειδοποίηση σε όλους. Δεν ήταν τυχαία, την αξίζαμε και αύξησε την αυτοπεποίθησή μας. Είμαστε πεπεισμένοι πως η Άρσεναλ δεν θα κερδίσει στην Αθήνα. Η ατμόσφαιρα είναι σκληρή και έντονη. Το σημαντικό είναι να παίξουμε καλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.