Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» από νωρίς η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» από νωρίς η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2015 19:34
Η ΑΕΚ «καθάρισε» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη (3-0) κόντρα στην Καλλονή και διατηρήθηκε στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Τζεμπούρ (5’) και Αραβίδης (19’, 62’) οι σκόρερ της «Ένωσης».

Την 4η σερί νίκη της σ’ όλες τις διοργανώσεις πήρε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ κέρδισε με 3-0 την Καλλονή στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη, πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τζεμπούρ επέστρεψε στα γκολ, σκοράροντας με δυνατή κεφαλιά, ενώ στο 19’ ο Αραβίδης «έγραψε» το 2-0 με κοντινό πλασέ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ΑΕΚ φώναξε πέναλτι για τράβηγμα του Τζεμπούρ μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν δύο σημαντικές στιγμές (60’, 61’) ωστόσο στο 62’ η ΑΕΚ πέτυχε τρίτο γκολ με τον Αραβίδη, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα τέταρτο γκολ, ωστόσο το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Με τη νίκη, η ΑΕΚ έφτασε τους 26 βαθμούς και ανέβηκε ξανά στην 2η θέση της βαθμολογίας με +4 από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.