Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Κέρδισε η Ρεάλ, αλλά…

Κύπελλο Ισπανίας: Κέρδισε η Ρεάλ, αλλά…

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2015 01:02
Η Ρεάλ κέρδισε με 3-1 την Κάντιθ στο πρώτο παιχνίδι για τους «32» του Κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη διοργάνωσης, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ χρησιμοποίησε τον Ντένις Τσερίσεφ, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Σε δεύτερη μοίρα περνάει η νίκη της Ρεάλ στην έδρα της Κάντιθ, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ τα έκανε… θάλασσα! Η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη με 3-1 στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «32» του Κυπέλλου, όμως κινδυνεύει με αποκλεισμό εξαιτίας της συμμετοχής του Ντένις Τσερίσεφ.

Ο Ρώσος μέσος πήρε φανέλα βασικού από τον Μπενίτεθ και μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Μόνο που ο άσος της «βασίλισσας» ΔΕΝ είχε δικαίωμα συμμετοχής αφού κουβαλούσε τιμωρία από πέρσι στην διοργάνωση, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ!

Με το που μαθεύτηκε η είδηση, ο Ρώσος άσος έγινε… σύνθημα στο γήπεδο, με τους φίλους της Κάντιθ να τραγουδούν: «Τσερίσεφ, σ’ αγαπάμε»! Ο Ράφα Μπενίτεθ κατάλαβε τη γκάφα του και αντικατάστησε τον Ρώσο στο ημίχρονο, όμως φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πλέον αργά!

Στο δεύτερο μέρος, ο Ίσκο πέτυχε δύο γκολ (65’, 74’) «σφραγίζοντας» τη νίκη της Ρεάλ, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κίκο Μάρκεθ στο 88ο λεπτό.

«Ούτε η ομοσπονδία, ούτε η Βιγιαρεάλ μας είχε ενημερώσει για την κατάσταση. Ο Τσερίσεφ δεν γνώριζε ότι ήταν τιμωρημένος», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο διευθύντής δημοσίων σχέσεων της Ρεάλ, Εμίλιο Μπουτραγκένιο... «Δεν είχαμε ιδέα ότι ήταν τιμωρημένος. Κανείς δεν μας ενημέρωσε… Μόλις το μάθαμε, τον αντικαταστήσαμε», δήλωσε με τη σειρά του ο Ράφα Μπενίτεθ!

Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.