Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Περίπατος στο Αίγιο

Κύπελλο Ελλάδας: Περίπατος στο Αίγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2015 22:12
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 τον Παναιγειάλειο στο Αίγιο και «συγκατοικεί» με τον Πλατανιά στην κορυφή του 5ου ομίλου. Καμπιάσο (23'), Ντομίνγκες (41'), Κολοβό (85') και Ερνάνι (89') οι σκόρερ.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας πήρε ο Ολυμπιακός. Χωρίς να φορτσάρουν, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 4-0 τον Παναιγειάλειο στο Αίγιο, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Παρά τις αρκετές αλλαγές του Μάρκο Σίλβα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πλήρη υπεροχή στο ματς και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 23’ ο αμαρκάριστος Καμπιάσο άνοιξε το σκορ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 41’ ο 19χρονος Τσιμίκας έβγαλε ωραία παράλληλη σέντρα για τον Ντομίνγκες και αυτός με κεφαλιά «ψαράκι» «έγραψε» το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και έψαχνε με ηρεμία ένα τρίτο γκολ. Ο Πίτκας κράτησε το 2-0, νικώντας σε τετ-α-τετ τους Φουστέρ (59’) και Φινμπόγκασον (67’), όμως στο 85’ ο Καμπιάσο βρήκε με καταπληκτική κάθετη τον Κολοβό και αυτός «έγραψε» το 3-0 με όμορφη «λόμπα».

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89’ ο Ερνάνι με σουτ εντός περιοχής, φτάνοντας τα τρία γκολ στη διοργάνωση.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ντα Κόστα (Βούρος 62'), Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ (81' Σεμπά), Ντομίνγκεζ (Κολοβός 62'), Φινμπόγκασον.

Παναιγειάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς (Ρέλας 71'), Πέρεζ, Σπίνουλας, Πέριτς (Μαυρόπουλος 71'), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Κολόκας, Σκαρτσίλας


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.