Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Τεσσάρα ο Ηρακλής, προκρίθηκε ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Τεσσάρα ο Ηρακλής, προκρίθηκε ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2015 21:53
Ο Ηρακλής διέλυσε με 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο και πήρε την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας. 2x2 και πρόκριση για Πανιώνιο, 1-0 την Ζάκυνθο.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ηρακλής απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Έχοντας φόρα από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, ο «Γηραιός» πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο Καυτανζόγλειο και έπιασε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη θέση του ομίλου.

Στο 24’ ο Καρασαλίδης έγραψε το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ιντζόγλου, ενώ στο 58’ ο Χάντι ανέβασε το δείκτη του σκορ με δυνατό σουτ. Οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ο νεοεισελθόντας Περόνε πέτυχε δύο γκολ σε διάσημα ενός λεπτού (85’, 86’), διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-1 τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι χάρη σε γκολ του Σαπαλίδη στο 89’. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) χάρη σε κοντινή προβολή του Γιάκου.

Ο Αχαρναϊκός ισοφάρισε στο 65’ με κεφαλιά του Κωστόπουλου και τέσσερα λεπτά μετά οι Γιαννιώτες έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κοζορώνη. Ωστόσο, στο 89’ ο Σαπαλίδης σκόραρε με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, χαρίζοντας τη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προκρίθηκε ο Πανιώνιος, νίκες για Ατρόμητο και Πανθρακικό


Κύπελλο Ελλάδας: Τεσσάρα ο Ηρακλής, προκρίθηκε ο Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος κέρδισε με 1-0 την Ζάκυνθο στη Νέα Σμύρνη, έκανε το 2x2 στον 2ο όμιλο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 36’ άνοιξαν το σκορ με ωραία ενέργεια και σουτ του Χαλκιαδάκη. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-0 την Λαμία εκτός έδρας και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Περιστεριώτες είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη πήραν το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Ναπολεόνι (58’). Ο Ιταλός ήταν σκόρερ και του δεύτερου τέρματος της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στο 65’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Ατρόμητου, με τους Περιστεριώτες να φτάνουν τους 4 βαθμούς στον όμιλο.

Πρώτη νίκη στο Κύπελλο και για τον Πανθρακικό, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στη Κομοτηνή και μπήκε στο κόλπο για την πρόκριση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μεχία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τρομερό σουτ εκτός περιοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.