Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη και 2η θέση για ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη και 2η θέση για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2015 17:20
Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και συνέχισε την ανοδική πορεία, ανεβαίνοντας στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Γιόχανσον (44’) και Πλατέλλας (75’) τα γκολ της «Ένωσης», ασίστ και κερδισμένο πέναλτι (το έχασε ο Μάνταλος) από τον Τζεμπούρ.

Μια από τις πιο εύκολες νίκες της στη φετινή σεζόν πήρε η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο από τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά και στο 15’ ήρθε η πρώτη της σημαντική ευκαιρία, με το σουτ του Αραβίδη να καταλήγει άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο ματς, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσουν τη διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων.

Τη λύση για την ΑΕΚ έδωσε ο Γιόχανσον λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (44’). Μετά από κόρνερ του Μάνταλου, ο Σουηδός πετάχτηκε και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ίδια εικόνα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Η ΑΕΚ δεν έβρισκε χώρους και δεν μπορούσε να φανεί απειλητική, με αποτέλεσμα ο Πογιέτ να ρίξει στο παιχνίδι τους Πλατέλλα και Τζεμπούρ. Η «Ένωση» ανέβασε αμέσως απόδοση και στο 74’ οι δύο αλλαγές του Ουρουγουανού συνεργάστηκαν άψογα, με τον Τζιμπούρ να κάνει το γύρισμα από αριστερά και τον Πλατέλλα να σκοράρει από κοντά για το 2-0.

Το δεύτερο γκολ έδιωξε το άγχος και η ΑΕΚ δημιούργησε στιγμές για να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Στο 78’ ο Μάνταλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη, ενώ στο 87’ ο Μάρκος Πάουλο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τον Παναιτωλικό με δέκα.

Δύο λεπτά μετά ο Κυριακίδης έκανε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Τζεμπούρ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στις καθυστερήσεις κέρδισε και πέναλτι! Ωστόσο ο Μάνταλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη από την άσπρη βούλα και το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.